Please come back to me


Trött som fasen, kan inte sova om nätterna tänker för mkt, drömmer konstiga drömmar. I have lost my mind. Samma tankar om och om igen. Jag orkar snart inte mer. Kan inte allt bara bli bra?? Snälla vem det nu än är som bestämmer där uppe.

Lyftteknik idag. Bra kurs. Men jag är inte mig själv. Tankspridd.

Hoppet är det enda jag har, och som jag hoppas.. Jag vet inte hur jag ska lyckas med detta. It looks like i´m losing this fight.  Against all odds..

Långpromenad med Jessan, skönt kände mig gladare än på länge. En sak har jag i alla fall blivit bra på. Tränar jätte mkt nu. Det är min räddning. Jag tröstar mig med träning och alkohol om helgerna.. hmm bra kombination...

Måste nå min drömvikt till jul! Måste lyckas nu.

Saknar Nella, kom hem snart!

I morgon blir det myskväll med Heddan,Jossan och Karin. På lördag utekväll med Heddan,Emmelie,Sara och Malin. Hoppas det blir kul.

" Want you please, please,please come back to me"

Out of my mind

Tisdag.. Fick gå upp tidigt fast jag har sovmorgon.. :( lönesamtal med chefen, gick fatiskt bra, hon hade väl rätt bild om hur jag är på jobbet.. Fick förlängt till augusti ut :D

Var och provkörde en bil med pappa, inget att ha, kommer aldrig hitta en bil känns det som. Börjar bli brådis nu, det är så kallt att cykla..

Långpromenad med Hedvig. Är så glad att du är hemma nu gumman! Pratade om allt. Känns så bra att jag har dig nu! Kärleksstrul..

Schemaläggning på jobbet vid ett..Ska lägga julschemnat, hoppas att jag får jobba som jag vill nu i jul..Hoppas på ledigt juldagen och nyår... Jobbar kväll idag igen men det går..ledig i morgon skönt!

Ältar det här med D fram och tillbaka. Håller på att bli tokig. Känns som det är det enda jag tänker på nu för tiden.. Han förföljer mig till och med i mina drömmar. Klump i magen jämt! I hate it!


"Wisch you where here"

Lonley on a Sunday

Utekväll i går som var riktigt lyckad ( förutom vissa små detaljer)! Var först med Jossan och Sara hos Stockis och badade bubbelpool och bastade :) gutt! Sen drog vi till Karin som hade lite fest. Sjöng singstar och hade skit kul.
Blev lagom full och klarade att jobba vid sju..
Ringde Daniel, och blev ledsen.. Han var med den där blonda perfekta tjejen som jag aldrig kommer kunna mäta mig med.... It hurts! Tröstade mig med mitt ex..Ups!
Fick reda på en sak av en viss person, jobbigt! varför inte bara vara vänner??
Sen blev det apollo och massa dans! I like.. :)

Jobb i dag delad tur..funkar men var svintrött på morgonen..

" I hop that you will se how mutch you mean to me"