Mina julklappar


Har nu myst hela förmiddagen i soffan framför nyhetsmorgon och Emil i Lönneberga. Vad jag älskar Astrid Lindgren filmerna. Lika roligt för vuxa som för barn fast på ett annat sätt. Ska strax hoppa in i duschen och sedan börja fixa för fest i kväll. Vi ska vara här i stället eftersom Aneta har blivit sjuk. Så det bli jag, Heddan,Kristin och Ida.

Tänkte berätta vad jag fick i julklapp:
Av mamma och Thomas
- Abba singstar
- Mamma mia the movie.
Av pappa och Stefan
- De svarta riddarna ( två böcker av Margit Sandemo)
- Absolut överens
Av mormor
- Bestick och lite annat smått och gott till hemmet
Av farmor och Ulf.
- Två dukar
- Lakan
- Taklampa till vardagsrummet
Av farfar och Barbro
- presentkort
Av brorsan
- Naomi Cambells Cat deluxe

Är mycket nöjd med min klappar, saknade dock Twilght serien. Så efter julklappsutdelning klickade jag in mig på cdon, och beställde hem 2 och 3an. Verkar som dom nära och kära blev nöjs med det dom fick av mig också.

           Bokomslag för boken I skuggan av ett tecken Hft 1 Svarta Riddarna

Juldagen


Godmorgon!
Sov hemma idag trots allt, kände för en ordentlig sovmorgon, och det kan man inte få i huset Höggren/Karlsson. Dessutom åker mamma och Thomas upp mot Stockholm idag och sedan vidare mot Thailand så dom har nog inte så mycket tid för att umgås ändå. Otto blev så glad när matte kom hem i går.

Vi hade i alla fall en trevlig julafton hos mormor i går. God mat,Kalle anka,julklappar mm. Vi spelade spel och sedan såg vi Tomten är far till alla barnen. Den filmen är ju så klockren.

Nu ska jag tända massor va ljus och äta en mysig frukost framför tvn. Sedan blir det en slappdag tills i kväll för då ska jag på fest till Aneta. Ska bli skit skoj.

Hörs senare. Tjing!

Julafton


Hej igen.
Nu är jag hemma i från Essie. Svängde förbi min lägenhet för att Otto inte ska behöva va så mycket ensam eftersom jag sover hos mamma i natt. Hos Essie var vi 20 personer i en tvåa. Men riktigt trevligt var det och Ingergerd hade satt i hop ett jätte fint fotoalbum som vi tittade i. Kaffe och kakor blev det. Jag lovar att jag kommer rulla fram efter den här julen,tycker redan att fettet darrar..Hjälp ångest!

Ringde K och önskade honom en god jul. Är helt sjukt vad nervös jag bli när jag pratar med honom. Dels för att jag är rädd att jag inte ska förstå vad han säger. Så jag ringde han i tron om att han inte skulle svara, men det gjorde han... =D Känns bra att jag pratat en liten stund med honom.

Nu ska jag snart i väg igen. Vu ska fira jul hos mormor i år, blir mat,julklappar,spel,prat och skratt. Trevligt.


Än en gång, en riktigt God Jul till alla!