Mot Göteborg


Har precis packat färdigt för resan till Göteborg. Det blir en weekend där med Jossan,Robban och Tobbe. Vi var nio stycken som skulle åka från början men nu är det bara vi fyra kvar. Tråkisar som backar ur! Men det brukar alltid vara några som backar ur när man ska i väg. Kanske tänka efter en extra gång innan man tackar ja?

På lördag ska vi ha en heldag på Liseberg. Jippi. Jag älskar att åka allt.Finns det något roligare? =)

På söndag blir det hemfärd mot Oskarshamn igen.

Ha en bra helg.Kram

Underbar dag


Hade en underbar dag i går. Först var jag,Jossan,Ida och Heddan i havsslätt där vi solade och badade.Även om vattnet var jäkligt äckligt.Fullt med alger.!! Karin och Henke kom även förbi en sväng.

På kvällen grillade vi et stort gäng på min altan.Gott! Sedan gick alla ner till länsmansängen för brännboll. Skitkul när vi var så många. Sen drog alla ut till Åsvallesund där vi nattbadade. Finns det något underbarare än att bada på kvällen? Vattnet är varmt och stilla,stjärnorna lyser. Helt enkelt lovely. En riktigt mysig sommardag/kväll.

I dag ska jag ut till Åsvallesund igen för sol och bad med Karin och Jossan E, efter jobbet kommer även Heddan och Jossan ut.

Nu ska jag äta frukost och sedan packa kylbagen med massa gott til stranden.

Puss och Kram

Vårat äventyr på Öland


Kom precis hem från Öland. Var tänkt att vi skulle varit hemma vid åtta idag på morgonen. Men det blev inte som planerat. För det första så stängde strand tidigare än vad vi trodde. Så vi kände inte för att sitta fyra timmar i Borgholm och frysa själva (efter som alla slängde sig in i bussar). Så vi följde med Idas ragg hem till Färjestaden. Värsta lyxhuset. Ja dom hade pengar dom grabbarn. Så där sov vi tio pers. Jäkligt gästfrivänliga. Kom på, på morgonen att vi inte hade pengar till bussen så vi fick gå in till centrum i Färjestaden och ta ut pengar. Såg nog lite roligt när vi kom där i våra partyklänningar en måndagförmiddag. Åt frukost på ett fik och tog sedan en buss hem mot Oskarshamn. Var jäkligt roligt i går i alla fall. Jossan och jag gömde vårat vin i en brevlåda, som vi sedan glömde att hämta så någon där ute blev nog glatt överaskad när det låg två liter vin ch två glas i brevlådan haha.

Var ganska irreterad i går för att inte bussförbindelserna är bättre till Oskarshamn inte ens på sommaren. Dåligt att det inte går någon buss till Oskarshamn vid tre-tiden. Den första går liksom vid 05.50. Riktigt uselt!

I kväll ska jag bara ta det lugnt. Har tvättsugan också så det blir en lugn hemma kväll, med en film eller Desperate housewifes.

Puss och Kram