Datasnille??

Har precis "lagat" min dator. Alldeles själv, jag har inte ringt till en enda person för att be om hjälp. Ja är helt förundrad över mig själv. (Ni som känner mig vet hur fruktansvärt otecknisk jag är). Vilken otrolig kvinna jag är egentligen. Jag klarar ju allt ;) Det kanske bor ett litet teckniskt geni i mig ändå?

Toppenhelg

Hade det supertrevligt i går. Började kvällen med att gå ut och äta kinamat med Sara,Heddan, Anna och Vickan. Jätte gott och trevligt. Sedan gick vi hem till mig där vi hade fest, vi var väl kanske 12 stycken, run tolvsnåret drog vi till Cecil, hade jätte kul och dansade till massa klassiker =) Fann en ny härlig tjejkompis, Fia. Vi hade skitskoj och rockade hela kvällen.

I dag har jag gjort som dom flesta andra söndagar. Varit hemma hos mamma och Thomas och grillat och tittat på film. Har även varit borta hos pappsen och varit ute och gått med Wilma.

I fredags hade jag också roligt, jobbade till nio.Sen kom Kristin och vi åkte och hyrde film. Det blev två bra filmer Black Water och Ond aning. Den ena var jätte läbbig(vi bara satt och skrek och hoppade i soffan) och den andra var bra men hade ett sorgligt slut.

En hel lyckad helg.!

Är skit förbannad föresten för att datajävlen inte fungerar.Jag hatar den! Börjar den inte funka ska snart ska jag sparka sönder skiten.

Ha en forsatt bra söndag. Puss och Kram

Fredag

 
Har varit duktig och varit och tränat två dagar i rad nu. Tänkte försöka att träna i alla fall två gr i veckan nu i sommar. Det ska jag väl klara av?Men tiden räcker sällan till.... Jag har alltid mina veckor fullteckande (oftast) Man ska hinna jobba(heltid), träna,träffa alla kompisar,träffa familjen och sköta hemmet.Inte konstigt att tiden sällan räcker..

I går hade jag,Jossan och Karin myskväll. Vi lagade mat, spelade tv-spel, spelade vanligt spel och pratade massa. Hur mysigt som helst. Tack för en bra kväll brudar.

I kväll ska jag jobba till nio, sen ska jag och Kristin ha filmkväll, hoppas vi får tag i en bra film den här gången.. =)

I morgon ska jag,Mickan,Heddan och Sara ha en riktig tjej/partykväll. Vi) ska först ut och äta, sen festa lite hos mig, och sen ska vi gå ut en sväng.

Ser fram emot en rolig helg. (Som alltid).

Puss och Kram