Sommarkänsla

Har precis kommit hem från jobbet.Har jobbat på Elefanten service hela dagen.Ville inte gå dit först men det visade sig vara skit roligt så nu känns det helt okej att vara där i helgen också.
Jag lyckas tydligen pricka in att jobba alla helger med fint väder konstigt nog.Men men har ju delad på söndag så får sola lite då.

I kväll blir det att spela brännboll och umgås med alla kompisar.Blir lugnt för min del med alkoholen den här helgen,jobbar till fyra i morgon.Kan behövas en lugn helg med.För sen blir det nog inte lugnt för ens hösten ;)

Nu ska jag fixa i ordning lite här innan alla kommer.

Ha en bra fredagkväll!

Barndomskompisar

God morgon!
Har tagit en riktigt sovmorgon idag, Kristin och jag satt uppe till ett i natt så det var skönt att få sova lite.Vi hade riktigt trevligt i går såg två filmer + Greys anatomy, massa prat, och popcorn och choklad.

Vi såg:
-Från andra sidan med Calista Flockhart(eller hur det nu stavas).Den var ganska bra,inte så otäck som vi trodde den skulle vara + att den hade ett vackert slut för att vara en skräckfilm. Så den får tre plus av fem.

- The Flood.En brittisk katastroffilm, den var inte speciellt bra.Skitseg början + att det inte alls var så mycket action som vi trodde.Men det var ett sorgligt slut. Den får två av fem plus.

Vi var helt enkelt inte så bra på att välja filmer som vi brukar va..

Det är så kul med mina barndomskompisar vi kan vara i från varandra i flera månader men ändå känns allt precis som vanligt och man har skit kul när man väl träffas, och vi har ändå lyckats hålla kontakten hela tiden trots att den inte är regelbunden.Så till Kristin,Aneta,Ida och Emilia jag hoppas vi alltid kommer hålla kontakten!Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta.!

Nu ska jag äta frukost.

Have a nice day.

Qele Qele


Sitter och lyssnar på min favoritlåt från Eurovision Armeniens Qele Qele med Sirusho.Verkligen bra.Mycket sommarkänsla/danskänsla.
 
"You wanna be with me, You think you dream of me come qele move qele, In stead of watching me you should be reaching me come qele move qele"

Har varit hundvakt och solat ute hos pappa idag.Härligt att solen är tillbaka.I kväll ska jag umgås med Kristin har inte sett henne sen vid jul.Så det blir kul ska se någon skräckfilm och äta choklad och snacka massa skit som vi brukar göra.Nice.

En fiskmås bajsade föresten på min arm i dag när jag solade!Äckligt men tacksam att han inte siktade på håret.Usch!

Ha en bra kväll!