Halloween


Nyss hemkommen från jobbet. Sjukt trött idag med.Trots bra sömn i natt. Denna vecka har verkligen varit tom på energi. Underbart att vara ledig i helgen. Det var vemodigt på jobbet idag med både Angelika och Nella som slutar. Nella kommer väl dock tillbaka, men inte än på ett år. Usch vad jag kommer sakna dom. Men vi hann i alla falll planera in en till fest nu innan jul med jobbarkompisarna. Jossan!, boka in fredagen den 12.e december då är det fest med kolbergagänget!

I dag är det ju även halloween. Kvällen ska tillbringas med hela gänget i stort sett. Mat på Lilla krogen och sedan halloweenbio. Det blir The mirror, verkar sjukt läskig... Tur att Sara och Jossan bor åt mitt håll så att man slipper gå hem själv efter den filmen...

Happy halloween!

Halloween pictures

Boktips


Vad skönt det har varit att vara inne i kväll. Nu ska jag snart gå och lägga mig är super trött satt upp alldeles för länge och pratade med K i går men det var ju sista kvällen vi kunde prata på en vecka nu så då var det värt attt vara lite trött idag. Usch jag saknar att prata med honom redan...

Köpte en ny bok i tisdags av Philippa Gregory "Den första hustrun". Ännu en bok i serien om kungligheterna i 1500-talets England. I like. Denna gången handlar det om Henrik VIII.s första hustru Katarina av Aragonien.Jag älskar historiska romaner,tycker om historia över huvudtaget. Hon är en jätte bra författare. Hennes böcker har allt, kärlek,intriger,spänning,historia + att man lär sig ganska mycket. Perfekt kombination. Ofta är dom även skivna ur någon kvinnas vinkel, vilket gör det ännu bättre.Dessutom har en av hennes böcker Den andra systern Boleyn nyss blivit film med Scarlett Joansson och Natalie Portman som systrarna Boleyn. En riktigt bra film.


Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att läsa lite till, och sen sova.


Den första hustrun av Philippa Gregory


The Other Boleyn Girl starring Scarlett Johansson and Natalie Portman
Systrarna Boelyn

regn,regn,regn

Regn,regn,regn. Har varit en blöt dag på jobbet kan jag lova! Tur att vi ändå har våran bil. Imorgon slutar Angelika och Nella på jobbet =( Blä vill inte! Men vi planerar en till utekväll nu innan jul :)

I kväll ska jag bara var hemma och mysa för mig själv, och med Otto då såklart. Läsa en bok, se på brothers and sisters och fixa och dona lite. Mys! Det här är ju det bästa med att det regnar och är mörkt ute. Det blir så mysigt att bara vara hemma.

Nu ska jag leta efter Ottos leksaker, sen ska jag tända lite ljus och krypa upp i soffan en stund.

Ha en bra kväll,hörs sen.