Desperate Housewifes tillbaka


I kväll har jag inte gjort så mycket ,var och simmade och badade bubbelpool med Karin riktigt gutt. Skulle även tvätta men den jäkla tvättmaskinen gick sönder efter en maskin. Så dilemmat nu är om jag ska ringa hyresvärden eller bara vänta och låta nästa man i tvättsugan ta problemet? Hmm det ärligaste är väl att ringa honom.

Har även sett säsongsstarten av Desperate Housewifes,äntligen är dom tillbaka! I höst ska dom även hoppa fem år framåt i tiden. Spännande. Tror faktiskt att det kan bli riktigt bra.

Nu ska jag lägga mig och göra mitt schema till schemaläggningen i morgon. Sen ska jag sova ska bli så skönt, är riktigt trött i kväll.
Godnatt


Äntligen tillbaka med mer drama!

World spins madly on


Har precis sett ett avnitt från säsong 3 på One tree hill. "The wind that blow my heart away." Gråter alltid som en idiot i slutet av det avsnittet när Peyton sprider ut Ellies aska. Sången som spelas då är helt underbar. The weepies-world spins madly on. Så vacker låt.
Finns även två andra bra musikögonblick i det avsnittet Tyler Hiltons-Missing you när Haley och Nathan är ute i regnet är också helt underbart. Den låten har jag älskat länge. Here comes a regualar med The replacements är också en underbar låt som får extra känsla när Ellie dör.

One tree hill har underbar musik och eftersom jag redan sett dom första säsongerna ett antal gånger så letar jag mest efter ny musik att lyssna på när jag ser dom den här gången.

Söndag


I dag har jag gjort som dom flesta andra söndagar, varit ute hos familjen i svalliden. Mamma bjöd oss på god mat.Mums.
Var ute och gick i solen med Wilma. Min älskade hund. Vad jag saknar henne i bland! 
 
Nu är jag hemma igen har precis betalat alla räkningar. Var väldigt mycket den här månaden, så får nog hålla lite i pengarna denna månaden. Tack och lov att jag har mitt spar/nöd konto när det kniper.

Hon som spådde oss sa till mig att jag än så länge inte skulle börja plugga utan behålla mitt jobb,för att ha tillgångar till pengar eftersom jag skulle leva livet just nu... Där emot såg hon mig i skolbänken i framtiden. Mer om min upplevelse tänker jag inte skriva här,känns ganska privat. Men det var en häftig upplevelse.

Snart börjar veckans avsnitt av One tree hill =) Ska även se Andra avenyn lite senare. Skönt att man jobbar kväll i morgon så slipper man ha söndagsångest.

Saker som ingår i en normal söndag:
- Mysbyxor
- Bakfylla
- One tree hill
- Familjen
- Promenad
- Onyttig mat