I Oskarshamn igen


Hejsan.

Hemma i Oskarshamn igen, har varit en jobbig dag med bara en massa sittande på tunnelbanor och bussar, men nu är jag hemma i min lägenhet igen, ganska skönt. Men det tar alltid lite tid för mig att komma till ro så att säga, just nu är jag bara rastlös, skulle helst av allt vilja vara nere vid medelhavet och dricka en drink samtidigt som att man gör sig i ordning för en god middag och sedan party party på roliga barer.. Men till verkligehten.. Trött,sliten,smutsig lägenhet, smutsig Cassandra och en resväska som måste packas upp...

Nu: Uppackning Sedan: Dusch

Hörs lite senare när jag kommit i ordning lite, ska lägga över alla bilder vi tagit, och det blev en hel del vill jag lova ;)Hemma i Sverige igen..Hej bloggen!

Nu är jag tillbaka i Sverige igen, och jag vad ska jag säga, det är alltid lika trist att komma tillbaka igen. Okej lite skönt är det att komma hem, men mest vemodigt. Kul att träffa vänner och familj igen, det väger ju upp en hel del, men oh vad jag älskar livsstilen där nere i Grekland, underbart.(Men gillar nog ändå Kreta lite mer än Rhodos, men som sagt Grekland <3 )

Har i alla fall haft en galet rolig vecka, har hunnit med massor,utflykter,shopping,sol,bad,fest,fest,fest :P haha och ja träffat massor av roligt folk, en underbar vecka och Ida och jag har varit bra resekompisar :D Tack älskade hjärtat för en fatastisk vecka!

Sitter hos Ida i Stockholm föresten, i morgon bär det av hem till Oskarshamn igen, ska få pussa på min Ottobus igen! Det ser jag fram emot, har saknat han så mycket när jag har sett alla dom stackars magra katterna där nere.. Träffa lillebror också, och mina andra älsklingar, som sagt fördelen med att komma hem, mina hjärtan!

Har passat på att träffa min fina Kristin också, vi behövde få krama varandra lite. <3

Nu ska jag sova är sliten efter en hel dags resande, i gårkväll (eller morgon) var vi uppe och festade till 05.30 och sen gick vi upp vid 08.30 igen... Trött var det.

Godnatt ni fina! Återkommer i morgon med bilder osv. Kramar

Laddar i Stockholm


Framme i Stockholm, vi sitter just nu hemma hos Ida, har hällt upp ett varsitt glas vin, lyssnar på musik och så lagar vi god mat. Livet är underbart och vi laddar för fullt tills i morgon. I kväll blir det Gröna lund. Den här resan kommer bli great!

Hörs kanske senare eller i morgon nu vi avnjuta en god middag som sagt. Ha det toppen.Puss