Higher


I morgon är det nyårsafton sista dagen på ett fantastiskt år. Har inte hunnit med hela min "årsresume" än, men kan ju ta några månader efter nyår också. ;) I morgon ska jag jobba till 16.00 efter det blir det hem och fixa sig för en hej dundrande nyårsafton med fina vänner.

Är trött och frusen i kväll så nu ska jag krypa ner i sängen, ska ju upp sju i morgon... :/

Godnatt sötnosar!

30 december


Godmorgon..

Jag har haft en usel natt, känns som att jag inte sov en blund för ens vid fyra då jag äntligen lyckades somna, men så ringde klockan vid sex.. Men men kändes nästan som en befrielse att gå uppp efter ha legat och snurrat runt i sängen i timmar.. Blir mycket kaffe idag!

Ska strax gå till jobbet, efter jobbet ska jag,Karin och Henke fixa snacks,partyhattar osv till nyår. (det var det som hamnade på våran lott.) Efter nyårsfixet ska jag ut till svalliden på kalas för Thomas som fylller år idag. Hipp hipp hurra till den bästa bonuspappan man kan ha <3

Ha en fin dag! Kramar

Juni 2009


Första helgen i juni, fortsatte kompisgänget med grillning och brännboll, blev även en galen utekväll för mig,Sara och Karin, haha. Birgitta slutade på jobbet och vi tackade av henne med en trevlig fest på Bossholmen. Planer för midsommar börjades göra och jag,Karin och Betty åkte på en vild jakt efter blommor till midsommarkransar. Midsommar firades i Oskarshamn med vänner,grillning,lekar och singstar. Andreas fyllde 25 och bjöd på fotbollstårta haha. Den 25/6 lyfte planet med mig och Mickan till Kreta (igen).. Hade en helt galet rolig vecka i paradiset med underbara Mickis. Träffade A och ja det sa klick på Klik.. ;)


Brännboll och massa teqila första helgen i juni..


semestern började och det blev en del dagar ute vid havsslätt


Vi åkte båt till Bossholmen för att tacka av Birgitta, här är jag,Nella och Karin


Midsommarafton var typiskt svensk, vi dukade upp ute i trädgården, precis när alla tagit mat kommer regnet alla tränger i hop sig kring köksbordet haha,, Karin,jah och Linus på denna sidan.


Traditionella midsommarlekar


Mickan och jag åkte till Kreta.. Som sagt oförglömlig vecka! <3


Galna förfester,sol,bad,nattliv i Chania,killar,kärlek,dans på bardisken,nya männsikor,god mat veckan i Chania var fullspäckad av trevligheter <3

Juni vände upp och ner på allt på ett bra sätt!