Lite shopping


Hemma igen, och näe jag kom inte hem tomhänt heller :P En randig blå/vit stjortklänning från Rågords blev det och även en marinblå stickad polotröja från In the mood. Behöver verkligen lite mer varma kläder Och polon var det halv priset på och så älskar jag verkligen stjortklänningar just nu, så kunde ju inte säga nej till den heller ;)

Nu ska jag ta det lugnt en liten stund,vid tre tiden tänkte jag börja med maten, grekisk pyttipanna utan potatis blir det idag. Vid fem tiden kommer Hedvig.

Hörs senare. Bye!

In mot stan


Hej hopp.

Ska snart in till stan med Emmelie. Gå till systemet, ta en kaffe och kanske shoppa något.. Skulle inte shoppa men vem kan hålla det? Köpte föresten en jätte snygg randig stjorta i går röd/vit randig i från In the mood, ett snyggt pärlarmband blev det också. Får väl se om man hittar något, billigt i så fall. Men kvällens outfit är färdig i alla fall. Blir ju fest hos Karin i kväll. Hon fyller ju nämligen år på måndag. Ska bli skit skoj är riktigt pepp inför kvällen!

Men nu frukost, ska möta Emmelie om en timme så bäst att skynda på lite.

Ha en trevlig lördag. Kram

Där satt den Morgan


Då var Lets dance slut, måste säga det igen den här omgången är grym. Satt med tårar i ögonen när min favorit Morgan fick 40 poäng! Här kommer min lilla resume av kvällens program ;)

Bäst i kväll var ju helt klart Morgans slowfox och Nicklas Pase double(stavas det så?) Snyggast klänning tyckte jag Georges Maria hade och även Lailas gillade jag. Bästa förbättring sedan för veckan tyckte jag George gjorde. Sämst var Carl-Jan. Sexigast/snyggast var Nicklas!  Fulast klänning tyckte jag Elisabet och Kitty hade.

Sen höll jag nog med juryn om att Magnus lyfter lite för mycket, blir lite överdrivet kollajagärvärldensstarkasteman aktigt. Han kan ju dansa det har vi ju sett.

Nu blir det en lång kvällspromenad med Heddan.

Tjing.