Mot Göteborg


Godmorgon!

Här är det fullt ös kan jag säga. Håller på att packa och fixa för fullt för om tjugo minuter kommer Jossan och då drar vi mot Göteborg.! Men allt har gått skitbra och snabbt denna morgon, som sagt jag funkar bättre under lite stress ;)

Sitter ock dricker en kopp starkt kaffe nu kan behövas eftersom jag kör första biten, sedan får Linus ta över och köra i Göteborg.

Ville bara säga hejdå, känner på mig att denna helg kommer bli kanonskoj. Ha det bäst! Puss och Kram

Ps. Tar med mig min minilaptop så en och annan uppdatering kan det nog bli ;)


Somnar med ett leende i kväll


Är så fruktansvärt trött nu, men tänkte ändå knåpa i hop ett nattinlägg ;) Har varit ute och grillat hos pappa i kväll med hela tjocka släkten har visat farmor Kretabilderna och så har vi umgåtts och pratat massa, härlig familytime och så himlans god mat förstås. =)

Har även packat ner alla kläder jag ska ha med till Göteborg, fixat och donat, men sista minuten människa som jag är så har jag lämnat en del att göra/packa till i morgon bitti. Jag är lite skum, jag utför saker bättre under stress..

Min älskade vän Hedvig var här också, vi tog en kopp kaffe,snackade massa och så kollade hon på medans jag strök tvätt och sprang runt och packade.. Ungefär så det brukar gå till när vi umgås här hemma hos mig (jag gör tusen saker och hon går efter och pratar), hon vet hur dålig min framförhållning är, haha..  I alla fall så var det väldans skönt att få träffa dig gumman! Har saknat min Heddis! <3

Men nu blir det sängen, är trött men det har varit en riktigt bra dag och jag känner mig så lycklig just nu. Riktigt skönt efter min lilla "deppsvacka".. Vad mycket lite drömmar och mål i livet kan göra, och så självklart underbara vänner och familj. Jag är en väldigt lyckligt lottad person som har alla er fina i mitt liv!!!


Bild från våran balkong på Kreta

Drömtydning ormar


Hej allesammans.

Hemma från jobbet nu, har varit en bra dag. Jobbade mest med min fina jobbarkompis Fadlije, riktigt kul har inte sett henne på 6 veckor, behövdes pratas i fatt. =) Och nu är jag ledig fyra dagar wiiee!

I allaf all ska ägna detta inlägg till min kompis Emmelie, som har drömt flera nätter i rad om ormar, hon är skitnervös över detta eftersom hon är med barn och på google har hon hittat att drömmar om ormar är ett dåligt omen. Men så är det inte... Tror det är från gammal tro att det är ett dåligt omen, i kristendomen bla. är ju ormen en "ond" symbol.

För det första Em, så är du otroligt rädd för ormar. Alla mardrömmar kommer när man är orolig,nervös eller när man helt enkelt inte mår bra. Förmodligen är du dönervös över gravidtet,förlossning osv, och att du då drömmer mardrömmar är helt naturligt. Att det dessutom är om ormar är också ganska naturligt eftersom det är en fobi du har i verkliga livet.. Men att drömma om ormar står också för sex som många säkert vet. Ormar står också för rädsla och smygande förändring.. Vilket låter precis som något en gravid kvinna säkert drömmer mycket om ;)Så Emmelie ta det lugnt! Älskar dig hjärtat! Klappa magen från mig!


Nu ska jag dra i väg till pappa på lite grillning. Hörs i kväll. Puss och Kram