Back to Crete


Nu har jag packat och fixat om en halvtimme kommer mamma och Thomas för att hämta upp oss.. Vid 10.05 lyfter planet mot Kreta, oh vad jag längtar, kan knappt fatta att om några timmar är jag där. Mickan och jag kommer ha så skoj det känner jag på mig ;)

Så mina vänner hejdå från mig! Hörs om en vecka! (om jag inte skulle råka få tag på en dator) (lie surt med paus från bloggandet nu,var ju inne i en bloggperiod igen..hehe)Men det får jag ta upp igen om en vecka.

Ta hand om er, nu drar vi mot sol,bad,party och galenskaper! Pussar!

Kreta dag 6


Sista dagen på Kreta och vi var totalt slut, tack och lov hade vi fint väder. Blev en slapp dag vid poolen med sol och bad. Blev även mycket skugga eftersom vi var rätt slitna efter partyn,sol och sena kvällar. På kvällen stannade vi Kato Stalos gick till favortiresturangen där eftersom vi ville vara säkra på att få riktigt god mat. Vi beställde in fyra olika förätter att dela på,sedan blev det souvalaki och ett jätte gott rödvin på det och såklart raki.. Efter maten gick vi lite i affärer och sedan gick vi till glasskafeet och köpte glass och pina coladas. Satt och skrattade åt allt roligt vi haft och mindes våran galna resa, sedan blev det lite kort och sedan sängen.. Utmattade efter en underbart rolig resa!


Emilia tar ett sista dopp..


Jag och Frida sista kvällen


Goda förätter


Emilia och RebeccaTre fina tjejer,oförglömliga minnen. Kreta 090514-090521


Och i morgon ska jag i väg igen, Underbart!!!! :D
 

En dag i solen


Sol och värme! Så idag blir det en dag vid Jossans föräldrars pool med hon och Karin. Lovely. Ska även hinna med att packa och fixa med det sista inför resan i morgon! Ska hinna med en fika framåt kvällen också med Mickan och Emmelie, så dagen är fullpäckad.. =)

Ha en underbar dag i solen nu! Puss


Pool på Kreta med Emilia in it ;)