C,K,J och massa fåglar


Idag har varit en riktigt trevlig dag. Började med att jag,Karin och Henke gjorde stan. Köpte ett nytt halsband till Otto. Sedan lunchade vi på Lilla krogen. Åkte sedan upp till Fårbo en stund, sedan hämtade jag och Karin upp Jossan och åkte ut till Ernemar. Njöt av solen och matade fåglar. Efter brödet hade tagit och slut och vi börjat frysa lite åkte vi vidare hem till Karin. Fikade på hennes balkong och pratade massa strunt. Kollade även massa gamla kort. tack för en rolig dag tjejer! =)

   
Dax att göda fiskmåsarna!                                                          Vin invaderades snabbt av ett gäng skrikmåsar!


Sedan kom 8 stycken svanar.


Karin och Jossan fick väldigt mycket att göra! Haha fågelbrudarna


Jag gillar inte svanar så jag satte mig en bit ifrån för säkerhets skull ;)
3 glada tjejer i vårsolen.

Kristin

Måste skriva ett gattisinlägg till min vän Kristin som fyller 21 år idag. Grattis gumman. Är så glad att vi lyckats behålla våran vänskap trots långa avstånd ocg gymnasietider. Det betyder mycket att ha barndomskompisar kvar som vet allt om en. Vi har upp levt så mycket ihop och gått igenom masor av perioder i livet . Du är toppen! Tycker massor massor massor om dig. Vi ses i helgen ;)


Kristin 21 år.KrimkramsHittade mitt fina halsband ifrån Greenhouse idag. Jag älskar smycken med mycket krimkrams på... Kanske kommer i från mitt tidigare liv som smyckesförsäljare i 1800-talets England?? Hehe.

Nu mot stan.