Sov gott


Blev en skön kväll här hemma, har hunnit med en hel del, förutom att packa..... Jag kan inte förstå det men det är som att hela mitt väsen gör uppror över att packa i tid, det ska bara vara sista minuten.....?? I alla fall som ni fattar ingen packning gjord.. Har i alla fall en del outfits klara i mitt huvud.

Är grymt trött i kväll så trots ledig dag i morgon, går jag och lägger mig nu. Behöver en tidig kväll och en morgon att få sova ut på. Något säger mig att sömn inte blir prioriterat på Kreta, haha sen nätter är så härligt där nere.

Nu ska jag lägga mig och planera en del saker, göra upp listor mm. i min nya kalender som jag fick av Heddan i fredags.Behövligt om man ska ha någon koll på sitt hektiska liv. I morgon väntar en ledig men fullspäckad dag. Hörs då.

Godnatt sweethearts.

22 årsfest 27/11


Lovade ju i söndags att lägga ut lite bilder i från fredagens party, så bättre sen än aldrig ;)Tack igen för en galen men sjukt rolig kväll =)

Ny vecka, nya chanser, nya möjligheter


Hej hopp!

Vilken dålig uppdatering det har varit här, men som jag nämnt innan, jag är fruktansvärt stressad just nu. Typ inre stress, massa som händer och massor som ska fixas. Känner att jag inte räcker till och inte tiden heller.. Men JAG MÅR BRA! =)

Ny vecka, och den vecka kommer det hända grejer... Åker upp till Sthlm på torsdag och flyger till Kreta på fredag. Det ska bli så spännande. Är så förväntansfull och glad. Samtidigt som jag är som ett enda stort nervknippe.. Mitt liv är inne på trösklen till en stor förändring, och det är bara så mycket att fixa. Samtidigt som jag älskar det, känslan av att om några månader kommer mitt liv förhoppningsvis se annorlunda ut... Äventyr,spänning,nya människor, nytt!!! Stannar en vecka på Kreta denna gång.. Ohh vad kul det ska bli, och jag ser verkligen fram emot att få träffa min Alex + massa annat härligt folk... =)

Så i kväll ska jag bara vara hemma.. Packa, tänka ut vad jag ska ha på mig en hel vecka i paradiset, laga mat, städa, kolla upp lite saker osv.. Saker som måste göras.

Så vi hörs senare, Puss och Kram