Happy Halloween


Har precis stigit ur duschen och ska strax ta på mig partykläderna. Blir fest hos Jossan och Eric i kväll, lär bli nice. Det är ju halloween och allt, men det blir det första året på väldigt länge som jag inte kommer att klä ut mig. Vi har haft dålig planering och dålig ork i gänget i år. Inga outfits fixade, men det får gå ändå ;)

Här kommer halloweenoutfits från dom två senaste åren:


Jossan,jag och Heddan som grottflickor 2007, roligaste Halloween någonsin, fest hos Frank och alla i vårat gäng hade precis lärt känna varandra, allt var nytt och roligt. Oförglömlig kväll.


Halloween 2008, pirates of Oskarshamn. Jossan,Karin,jag och Heddan. Fest hos Sara, också en väldigt rolig halloween.

Och vet ni vad? Jag tror att det bli en sjukt rolig kväll trots brist på utklädnader. ;)

Happy Halloween

FB


Här om dagen gick det runt en liten rolig utmaning på Facebook som jag hakade på.

UPPDRAG: Du som läser detta, skriv ett ord som beskriver mig. Bara ETT ord. När du gjort det kopiera meddelandet till din egen logg o se hur du blir beskriven av dina vänner o bekanta.


Pefekt för egot, fick massa söta kommenatarer som älskvärd,trevlig,galen,sprallig,livsnjutare,snäll,ödmjuk, glad osv.. Och så fick jag den här kommenatren av sötaste Fadlije, eeeeee tönt hahahahahaha. Haha så jäkla skön, så typiskt Fadlije. F och jag har alltid retats med varandra, dagarna när vi jobbar i hop går ut på att vi låtsas inför alla att vi är ovänner och inte gillar varandra, vi retas jämt och det är så jäkla kul, vi har alltid så roligtl i hop när vi jobbar. Men i går var det Fadlijes sista dag på jobbet.. Känns så jäkla tråkigt, därför värmde den där töntkommenatren så mycket, haha. :P Kommer sakna dig gumman.


Fadlije,Angelika,Karin,jag och Katja. Föredetta jobbarkompisar som saknas <3 Tur att vi har våra vilda "återföreningsfester" haha..

Ps: Låter jag inte som en riktigt trevlig tjej ;)Lördag


Godmorgon lördag.

I går var det riktig dålig update här, men jag hade ingen lust att blogga alls. Men idag är det bättre, och dessutom är jag ledig.

Om en timme kommer Kristin hit på en frukostdejt. Det blir mys. I morgon åker hon hem mot Stockholm igen, så det blir sista "träffen" på en stund. Men i december kommer jag vara en hel helg hos henne i Sthlm, ska bland annat få se henne dansa, ska bli riktigt kul.

Annars blir det nog att gå till gravarna med familjen framåt eftermiddagen. Det är ju Alla helgons dag och jag älskar att gå och kolla på dom fina kyrkogårdarna i mörkret. En otroligt vacker tradition.

Och så är det ju även Halloween, och det betyder ju fest. Så i kväll blir det party med vännerna. Ska bli riktigt kul.

Så det här känns som en bra dag och jag hoppas ni får en fin lördag <3 Kram på er.