Säsongstart för Greys


Hemma från en rolig dag på jobbet, har jobbat hela dagen med Jeanette, skitkul att hon börjat hos oss, vi har riktigt skoj i hop dessutom så ligger våra scheman väldigt lika varandra så jobbar rätt mycket ihop, kul!

Ska strax sticka i väg och handla efter det kommer Sara och Jossan (och kanske Linus?) över på kaffe.

Tvkvällen ser ju helt underbar ut. Först säsongsstart av Greys anatomy säsong 6 21.00 kanal 5. Har hört att det är ett tårdrypande avsnitt med en del svart humor,begravning osv, så ladda med näsdukar.. Ellen Pompeo (Meredith) är dessutom gravid i sjunde månaden kan vara lite kul att se hur effektivt dom döljer det.. Efter det så blir det True Blood svt 1 22.00. I morgon är jag dessutom ledig, härligt!

Hörs senare. Kram

Emmelie


I dag fyller som sagt en av mina närmsta vännner 22 år, Emmelie. Hon väntar dessutom sitt och Franks första barn, en flicka <3 Jag hoppas du har haft en toppen dag gumman!

Emmelie och jag lärde känna varandra när vi var 16 år, vi var i samma gäng hela gymnasiet och hade så mycket roligt tillsammans, fester,skratt i grupprummet,filmkvällar osv.. Har så många roliga och fina minnen, tusen festminnen bla. när vi cyklade ner i ett dike, när Emmelie fyllde 20, Virserum, tre halloweenfester och så alla fester som vi har haft dom två senaste åren, underbara pratstunder, skratt, flams ja allt <3

Du är en en äkta vän Emmelie och jag är så glad att vi hittade tillbaka till varandra hösten 07 och att vi då dessutom kom varandra ännu närmare! Emmelie är glad,snäll,omtänksam,rolig, bra att prata med och alltid kul att umgås med. Älskar dig hjärtat! Hoppas som sagt att du och lillan hade en fin födelsedag. =) Tack för fikat ;)
En trevlig dag


Hej allihopa.

En urusel uppdatering här idag, men har haft fullt upp... Jobbade först 7-16,full fart, men det var en sådan där flamsig och rolig dag på jobbet.Efter jobbet stack jag hem lite snabbt bytte om och sedan bort till Emmelie och Frank på födelsedagskalas, jäklar vad vuxet det kändes, två av mina kompisar som är med barn, kaffe, tårta och bullar i stället för alkhol,chips och utekväll på krogen... Men det var riktigt trevligt. Nästan alla i gänget var vi också riktigt kul, efter kalaset drog jag och Heddan till gymmet.. Kom hem nyss typ. Fullspäckad dag som ni ser.

Tack Emmelie,Frank och vännerna för en trevlig stund <3 (Tyvärr glömde jag ju kamera i alla stress...)

Annars har jag precis tagit en lång härlig dusch, har använt detta schampo ett tag nu, och det rekommenderas. Riktigt bra!
Nu blir det soppa och kanske något bra framför tvn.. Hörs senare. Tjing