Godmorgon sunshines!


Godmorgon!

Sitter med en kopp kaffe i handen och försöker kvickna till ska snart gå in till stan och gå intro två timmar på mitt nya jobb. :D Glad! Men satan vad trött jag är i dag.... Kunde inte sova i natt, A jobbade och jag hade svårt att somna innan han kom hem, vad fort man vänjer sig vid att ha någon vid sin sida. Sen kunde jag verkligen inte sova, tankarna gick bara runt,runt,runt och så mardrömmar på det! Mår jätte bra nu verkligen men gissar på att min oroliga sömn beror på nervositet!? I vilket fall som helst är jag verkligen överlycklig för det här jobbet, tror det kommer bli riktigt roligt.

I gårkväll var jag ute med Anita och tog en kaffe i hamnen efter det gick vi till Steki drack lite vin och åt middag. Sedan gick jag vidare till Klik och tog en öl och pratade med babe. Åkte hem runt tolv och A var inte hemma för ens fyra, stackarn och sedan upp och jobba vid åtta..

Fint väder är det idag med, äntligen vi har haft två dagar med ganska kallt och halvdant väder. Hoppas värmen kommer nu.

Okej hoppas ni får en fin dag, hinner jag så bloggar jag i kväll igen. Puss på er! <3


I går åt jag saganaki igen, fasen så gott!!

Happy!


Sorry för att uppdateringarna är lite halvdåliga men så mycket som snurrar i huvudet så här i början. I går hade jag en dålig dag, mycket att tänka på med jobb osv. Hade både ett inkastarjobb och ett barjobb om jag ville. Men jag skippade faktiskt båda efter att ha hört en hel del skit om barjobbet. I ställer var jag på Steki och åt supergod mat med Anita. Vi hade jätte trevligt verkligen. Blev presenterad för en dansk tjej som jobbar på en smyckesaffär här i Chania dom söker en skandinavisk tjej, så i kväll ska jag gå och träffa hennes chef och se om jag kan få jobb där. Men det lät väldigt lovande. Lönen var dessutom bra och dom har ikaavtal, kanon! Arbetstiden är 15.00 - 23.00, perfekt 6 dagar i veckan. Hoppas hoppas han godkänner mig och att jag fixar det.

Nu ska jag fortsätta att laga mat, Alex kommer hem om en halvtimme, saknar honom <3 Har varit ute och promenerat här i området i dag + varit och handlat. Kommer mer och mer in i vardagen känner jag.

Lovar att jag ska bli bättre på att ta bilder snart, vill bara komma in i det lite först innan kameran åker upp, hehe..

Overboard


Godmorgon sötnosar!!

Vaknade nyss, är helt slut jobbade till tre i natt. Det gick väl hyffsat bra men inkastare är fan inte min grej. Svårt att förklara men dom flesta tror man är dum i huvudet... Men dom har inga andra jobb inne på Klik just nu så.. Där emot blev jag erbjuden jobb på en annan bar, bakom baren!! Dom vill att jag ska jobba redan i kväll. Men tar jag det jobbet är jag nog körd på Klik, men kanske lika bra. Vet i fan om det är så bra att jobba i hop med A...?

Så jäkla mycket som snurrar i mitt huvud nu, im a mess! Trivs jätta bra och jag vill inte åka hem. Men i början är verkligen allt svårt. Känner mig så vilsen och jag saknar verkligen mina tjejkompisar såååå mycket. Har fått lite nya vänner, men tar ju ett tag innan man blir tighta. Mer komplicerat än jag trodde med A också..

Det här är verkligen det bästa och det svåraste jag gjort i mitt liv...!!

Im overboard and I need your love
Pull me up
I can't swim on my own
Its to much
Feels like Im drowning without your love
So throw yourself out to me
My life saver
Life saver