Gott nytt år!


Detta är ett tidsinställt inlägg. Just nu befinner jag mig på jobbet. Jobbar till 21.00 och efter det sticker jag upp till Sara och Linus på nyårspartaj tillsammans med 9 andra härliga vänner. Tror det kommer bli en riktigt rolig kväll och i morgon är jag tack och lov ledig. Saknar mitt hjärta men om två veckor åker jag till honom. Skypade med Suzi i går också och hon åker till Kreta i morgon och stannar till jag kommer ner. Är så pepp ska bli fantastiskt att få se både Alex och Suzi igen!

Önskar er ett gott nytt år och hoppas och tror att detta kommer bli ännu ett roligt och spännande år med äventyr,förändringar, kärlek och vänner <3


Mars -10


Mars, mars var en månad då jag sprudlade av energi. Det var sista månaden på jobbet och jag bokade biljetten till Chania. Laddade massor för det och umgicks så mycket som möjligt med vänner och familj. Mars var också en festmånad.(Heddans födelsedag, party med jobbet hos Nella och fest hos Bizze när galna Samuel var nere på besök.)


Heddan fyllde år och vi lyxade till det med resturangbesök. Heddan och Emmelie.


Efter maten blev det party hos Emmelie och Frank.. Ölspelet bla..


Jag festade mes runt i helsvart och guldsmycken


Emmelie och jag tog med Saga till simhallen <3


Saga döptes


Karin och jag blev gudmödrar


våroutfits kom fram i slutet av mars

Blir denna nyårsklänning


Oj vad trött jag varit i kväll och frusen.. Har bara myst runt här hemma i min nya mysdress. Var på vippen att gå och lägga mig vid åtta, men det känns lite väl tidigt hehe, så höll ut och nu ska jag alldeles strax krypa ner under täcket. Har beställt hem en ny mobil i dag en nokia C3 fick det bli. Visar en annan dag.

Så nu säger jag godnatt <3


Annars så är det väl dax att börja ladda till nyår med bara två dagar kvar! Själv jobbar jag till 21.00 och efter det blir det lite fest med nära vänner. Tänkte ha denna klänning på mig, köpt på Kreta och bara använd en gång på grekbröllopet.