I dag myser jag


Har precis haft besök av Ida som är hemma från Stockholm. Tyvärr har jag ju varit upptagen hela veckan, så hann bara ses en halvtimme nu innan hon skulle till bussen. Men en halvtimme är alltid något. Hann gå igenom dom viktigaste updatesen. ;)


Ida och jag på Rhodos i somras

Annars har jag en superskön söndag här hemma. Mamma lagade god mat förut och nu har Thomas tänt brasan så ska ta min bok och gå och sätta mig framför den. Vintermys <3 Och i morgon jobbar jag kväll,skönt då behöver man inte stressa i säng. Blir nog en film senare.

Har ni en skön söndag?

Söndag


Hallå bloggen! Söndag och jag är ÄNTLIGEN klar med flyttningen... Jag är nu installerad hos mamma och Thomas och det känns så jäkla skönt, ett stort steg är nu avklarat för vårens planer. Flyttstädet gick dessutom bra och det blev inga anmärkningar. Nycklarna är överlämande och ja Klockargatan är nu ett minne blott... Hmm undrar om vimsmaja själv kommer gå fel någon gång? Skulle inte förvåna mig om jag av gammal vana går hem till lägenheten efter jobbet nästa vecka....

Nog om det i går kväll hade jag en otroligt trevlig "spontanfestutgång" med Emmelie och Carro. Först satt vi hemma hos Em, drack massa vin, shottade Malibu,snackade och dansade till massa härliga låtar. Livet var på topp. Sen gick vi ut en sväng och shakade på dansgolvet. Tack för en trevlig kväll brudar!

Ska börja röja upp på mitt rum här nu, ser ut som ett bombnedslag.. Hatar det, hittar ingenting. Så som sagt måste fixa lite ordning och reda här.

Och som vanligt fryser jag. Jag har aldrig längtat så mycket efter värme som nu.. Jag dör snart av köldskador.

Vi hörs sen. Tjing!

Dagens önskan: Att svettas på en strand..!

Im feezing every day..


Godmorgon lördag!

Här är det - 15 idag, brrr!!! Jag börjar på allvar längta här i från nu! Jag fryser och pinas varje dag. I hate it!

I gårkväll hade vi en riktigt mysig fredagkväll här hemma på Södra vägen. Jag,mamma och bror. Pizza,lets dance,flams och godis. Kändes så skönt att vara här. Jag trivs här hemma i svalliden. Dock har jag inte fattat att jag BOR här än... Känns mer som att jag är hemma på något jullov eller liknande, hehe...

I dag ska jag,mamma,mormor och farmor ut till lägenheten och flyttstäda... Uhhh men men förhoppningsvis går det ganska smidigt när vi är så många. Blir en mysig lunch under dagen också.

I kväll har jag massa olika alternativ och välja på, och för att vara ärlig har jag ingen aning om vad jag känner för. Får helt enkelt se hur man känner sig efter flyttstädet...

So long amigos!