Kladdkaka i micron
Godkväll! Nu har jag bakat färdigt mina kladdkakor till jobbet i morgon. Blev ganska bra, blev något ojämnt med värmen i micron så på vissa ställen är den lite hård? Haha tur att mina jobbarkompisar vet att jag inte är någon mästerbakare ;) Kakao hade jag heller ingen hemma så fick springa över och låna av grannen.. (Sådant dom flesta utom jag kollar innan.)

Nåvär det här kladdkakereceptet är jättegott, det är bara jag som brukar misslyckas 8 gånger av 10. Dom andra jag vet som gör det lyckas jämt, delicious! Så här kommer receptet:

- 2 ägg
- 3 dl socker
- 2 dl mjöl
- 1 msk vaniljsocker
- 4 msk kakao
- 100 g smält smör

Blanda allt och bred ut i en pajform. Sedan in i micron 3x2 minuter. Klart!

Tisdag + Thailandspresenter


Hej sötnosar.

Förlåt för usel uppdatering det senaste dygnet, men i går kväll hade jag nada lust att blogga och idag jobbade jag till 16.00. Efter jobbet har jag mest vilat + ätit middag. Mår inte vidare bra i kväll, fryser och är trött. Hängig med andra ord! Hade planerat att gå en långpromenad, men jag orkar inte, soffan lockar mer..
Någon gång under kvällen tänkta jag i alla fall baka i hop två kladdkakor. Det är ju min sista dag på jobbet i morgon, så måste bjuda brudarna på något gott!


Mina prensenter från Emilia, armband med rosor, fotlänk med fjärilar och snäckor och så ett par solglasögon med armanimärke. Tack hjärtat!

Efterlängtade Vänner


Hemma igen. Emilia och jag åt en god lunchbuffe på Asia House. Så roligt att få prata i kapp om allt. Myskväll snart! Fick även lite fina presenter av min fina Emilia, ska ladda kameran och via er sedan. :)

Nu ska jag vila lite, har huvudvärk nämligen. Efter två panodil och lite vila hoppas jag på att vara människa igen. För framåt kvällen ska Ida komma över på lite te. Har inte sett henne på över en månad så det blir skoj! <3

Här kommer tre bilder på Ida och mig i från Rhodos.. Längtar så mycket utomlands nu, när man hör alla som rest eller ska resa.. Snart är det även bara tre veckor kvar för mig tilla jag åker till Kreta..!! FAB!


Minigolf i 38 graders värme, skulle ju nästan kännas härligt efter denna kalla vinter? Haha vilka galna bilder vi tog, och ja jag förlorade...


Idos och Cassandros ;)


Goda drinkar på Blue Eyes..