Bilder i från en underbar dag <3


Hej allesammans.

Nu är kamerasladd problemet löst, självklart hade Alex en, vad har han inte?? Så ska lägga upp en del tänkte jag. I söndags var jag ledig. Vi hade en underbar dag. Åkte till en strand ett helt gäng och hade bbq hela dagen, underbart. Det blåste en del men annars var det härligt, god mat, underbara vänner, vacker natur och en hel del rysk vodka, haha! Underbar dag, som avslutades med film hemma med Alex <3

I går var jag i hamnen med Christine käkade lunch och bara pratade i fatt om allt, har inte setts på några dagar. Sedan var det jobb och efter jobbet åkte jag, Alex + en tjejkompis till honom Gianna till en grekisk klubb och umgicks några timmar. Kareokekväll var det.

Nu ska jag snart ner till hamnen och käka lunch med Daniel som är här, en dansk killa jag träffade förra året.

Här kommer lite bilder:


Suzi och jag


Medans grabbarna fiskade


Jag och Alex <3


Lovar dom fångade några större fiskar än det här ;)
Suzi och jag

NattinläggKlockan är just nu 00.30 men det känns som klockan är typ nio eller något, har verkligen börjat vända på dygnet här nere nu, men lika bra det eftersom jag faktiskt jobbar kvällstid.

I dag har jag varit på stranden, var ett par dagar sedan eftersom jag har styrt med annat och för att det faktiskt har blåst en del här nere dom sista dagarna. Men i dag var det underbart varmt igen och ingen kall vind, så jag, Suzi och Kulli har legat på stranden och stekt. Kulli är verkligen en jätte gullig tjej. Hon jobbar på Klik i hop med Alex oxh Suzi så lärt känna henne den vägen. Riktigt rolig tjej från Estland. :) Vi börjar bli ett litet gäng nu, jag, Suzi, Kulli och Christine. Christine börjar dessutom jobba på Klik i morgon så nu kommer jag verkligen ha alla mina närmsta vänner där, skönt att ha dom på samma ställe i alla fall, så inte Christine fick jobb någon annanstans. Katarina min ryska jobbarkompis har börjat jobba extra på Point om kvällarna så blir även lite häng där i bland :)

Annars gick jag direkt hem i kväll, riktigt skönt har bara relaxat. Tagit en skön dusch (underbart efter strand och jobb) smörjt in mig med bodylotion, rakat ben, plockat ögonbryn osv. Sitter nu och dricker en varm kopp choklad och har det rätt mysigt trots att älsklingen jobbar i kväll.. Men längtar ändå tills han kommer hem, hatar dom här dagarna när vi går om varandra helt.. Men men snart är det helg och det betyder massa tid med honom och alla vänner <3

Okej Kalinichta sötnosar (Godnatt).

Until lambs become lions


Hejsan på er..

Vet inte riktigt om min blogg funkar, har ni sett mitt senaste inlägg, som jag skrev för cirka tre dagar sedan? Ser det nämligen inte själv och ingen har kommenterat, så blir fundersam på om det funkar? Om ni ser detta inlägg kan väl någon av er kommentera? ;)

Är hemma nu ska snart til jobbet om två timmar. I går var jag hemma i från jobbet, stukade foten här om dagen så kunde knappt stå upp i går på den. I dag är det dock lite bätte så måste ta mig till jobbet annars får väl min chef ett psykiskt utbrott snart... Chrisitne slutade nämligen under lite dramatik här om dagen.. Hon kunde inte ta våran chef, han är om man så säger ganka galen. Tur att man har jobbat inom hemtjänsten så många år och lärt sig koppla bort galna gubbar ;) Jag tycker han är jobbig men jag bryr mig inte så mycket.. Jobbet är okej och tiderna bra, så jag bara skiter i han och i bland är han riktigt rolig och snäll. Men han har nervproblem därför han är som han är, har aldrig sett någon skifta humör så snabbt.. Hehe.

Nåja i går var jag bara hemma och vilade foten, vid fyra kom Alex hem vi lagade mat och bara myste hela kvällen. Var riktigt skönt och få va med honom en hel kväll, annars jobbar ju jag om kvällarna. Runt elva tiden stack vi i väg på bio. Robin Hood den var helt okej tyckte jag. Snart blir det bio igen för både Step up 3 (Alex längtar nästan mer till denna än vad jag längtar till Eclipse..) Sex and the city + Eclipse kommer snart på bio.
Efter bion drog vi i väg till Alex kusins flickväns Katjas jobb, tog en öl med dom + Suzi och Fedo som också var där. Drog hem framåt två då Alex var tvungen att gå upp och jobba i morse.

I kväll tror jag det blir lugnt, funderar på att gå direkt hem eller om man kanske ska umgås med Christine eller Camilla en sväng.. Får se, beror lite på Alex jobbar eller ej.. Men i morgonbitti ska jag nog satsa på stranden så får bli en vit kväll ;)

Puss och Kram C

"Rise and rise until lambs become lions"