Day 11


Day 11- Another picture of you and your friends

Åter igen så har jag ingen bild tillsammans på alla mina närmsta vänner så nöjer mig med att bara skriva hur viktiga ni är. Ni är allt, vänner är den familj man väljer. Och ofta tror jag att vänskap är mer värdefullt än kärlek. Kärleken tar så ofta slut och kvar har du dina vänner. Jag tror att man skulle känna sig mer ensam om man bara hade sin pojkvän men inga vänner än vad man skulle göra om man bara hade sina vänner men ingen pojkvän. Alla fall skulle det vara så för mig. Ni är ALLT. Tack för att ni finns <3

Hårform


I dag har mitt hår fått en riktigt egobehandling. Har klippt och slingat det + att jag köpt både ett nytt dyrare schampo och balsam samt vitamintillskott till håret. Behövs verkligen mitt hår har varit bedrövligt dom två senaste åren, så nu är det dax att lägga pengar på det. Vill ha det fint och glansigt igen.
Maria Nila schampo för lockigt och färgat hår och balsam för normal hårtyp. Samt vitamintillskottet Hårform från Lifebutiken.


Har lagt i ljusbruna och blonda slingor. Blev lite roligare färg även om det syns ännu bättre i verkligheten.

Vinterdag


Oj vilken snöig dag! Har kommit snö hela morgonen och natten. Är det samma hos er? Jag har i alla fall varit ute nu på förmiddagen, har varit och klippt mig + gjort slingor. Är så grymt nöjd. Ska visa bild senare. Efter det har jag gjort ärenden på stan. I eftermiddag kommer min lilla guddotter Saga + hennes mamma Emmelie hit. Får se om Franki är med också? Mamma och mormor ska dessutom baka pepparkakor så det kommer dofta jul här!

Hörs sen!


Sötaste guddottern på 1 års dagen