1 års kalas

I dag är det födelsedagskalas för finaste lilla Saga som gäller.. Ska bli jätte trevligt att träffa alla vänner och se trollungen slita upp sina första födelsedagspresenter. Tänk vad tiden går redan 1 år, goa unge!

I går var en lugn dag. Var hemma och chillade, lagade mat, promenerade och hälsade på pappa. I dag tog jag en skön sovmorgon och det var riktigt skönt att dra tillbaka klockan en timme eftersom man hann fixa extra mycket nu innan kalaset.

Hoppas ni får en fin dag <3

Bilder från Fredagkvällen


Hejsan på er!

Kvällen i går blev verkligen lyckad. Först var vi på Åströms och käkade middag. Riktig trevligt och så jäkla gott! Ska man äta ute i Oskarshamn är Åströms verkligen ett tips. Efter det drog vi hem till Jeanette. Vi drack, pratade, SKRATTADE så att magen gjorde ont och så spelade vi ölspelet. sedan gick vi ner till Åströms en sväng till. Träffade några kända ansikten och så mötte vi upp Jossan och Linda. En riktigt rolig kväll. Blev dock inte så många bilder för min kamera dog. Men här är några:


Jag körde på svart blus och röda läppar


Jeanette på Åströms


Jag och Angelika


Så här trevligt hade vi hemma hos Jeanette


Jeanette och Angelika underbara tjejer <3

Sen dog min kamera...

Tack för en jätte rolig kväll!Waka WakaHej på er. Jag är något stressad har precis gjort mig i ordning och snart ska jag möta upp Angelika och Jeanette. Ska bli grymt kul är riktigt peppad!! Blir först middag på Aströms och sedan vin hos Jeanette sen går vi nog ner till Aströms igen och möter upp lite vänner. Tar med kameran och försöker ta lite kort. Ha en fin fin fredagkväll! PUSS