I need youUsch jag har en stor klump i magen och jag kan verkligen inte förstå att jag åker hem idag.. Det regnar här nere också riktigt ordentligt första gången sedan maj.. Passar ju perfekt.

Längtar hem, men att lämna Alex känns så fruktansvärt jobbigt, mitt hjärta brister fan. Kommer nog gå bra vi har skype, telfoner osv. Men den fysiska biten. Alla små pussar när han kommer hem från jobbet, passionerade kyssar, ligga i hans famn innan vi somnar, få minst 10 pussar innan han går till jobbet, mysiga middagar, flams och skratt i sängen osv.. Usch jag kommer sakna honom så grymt mycket.

Everywhere im looking now
Im surrounded by your embrace
Baby i can see your halo
You know your my saving grace
Your everything i need and more
Its written all over your face
Baby i can feel your halo
Pray it wont fade away

Sista dagen


Hej hopp..

Jag håller på att småstäda och tvätta lite. Ska snart börja packa. Vill inte behöva packa i kväll, då vill jag umgås med Alex och vännerna.

Måste även lägga över lite bilder från Alex dator till mitt usbminne, annat fix plus kolla upp biljetten och passet igen osv..

Men om en timme jag ta en paus, ska nämligen gå och ta en kaffe med Ine och säga hejdå. Usch vad jag kommer sakna alla.. Förhoppningsvis kommer vi tillbaka igen. Alex fick tyvärr inte ledigt dessa dagar av sin chef. Lite jobbigt men men så är det inte lika lätt att ta ledigt här nere. Han är ledig i morgon en stund i alla fall så han kan köra mig till flygplatsen osv... Usch och fy jag kommer stortjuta när han gått... Ohh!


Vi <3

Grattis Emmelie


Vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Emmelies födelsedag, hurra,hurra,hurra! Grattis min kära Em på din 23 års dag! Hoppas du firar den med massor av gott,pussar och kramar. Och i morgon flyger jag hem så snart ses vi! Ska bli så fantastiskt kul att ses igen.

Nu blir det frukost och sen har jag en lång to do lista.. Vi hörs senare. Tjingeling.