Mot New York!


Godmorgon!

Jag sitter nu på ett cafe på arlanda har precis ätit frukost. Natten har gått över förväntan vi var väl kanske 5 stycken som sov på ett gäng soffor dom hade. Så det var helt okej och jag har sovit rätt många timmar. Så tiden har gått snabbare än vad jag trodde den skulle göra. Flyget går vidd 11.25 i dag, så nu ska jag surfa och läsa en tidning innan det är dax att checka in.

Kanske hörs något i New York. Annars får ni ha det fint och önska m ig en trevlig resa! ;) Det ska bli galet kul det här!

Puss och hej!

På Arlanda


Hej mina vänner. Nu är jag på arlanda. Mitt flyg går inte för ens i morgon fm. Men tror natten kommer gå bra, har hittat ett gäng sköna soffor utan armstöd. Har jag min väska som huvudkudde, kan man nog till och med slumra till lite utan att bli bestulen! Sofforna är dessutom parkerade utanför 7 eleven så blir jag hungrig eller kaffe sugen är det bara att kila dit!

Näe nu ska jag nog lägga mig ner och sträcka på benen lite. Har träsmak i baken efter en 6 timmars lång bussfärd.

Vi hörs.! :)

Snart!!!!!!


Här sitter jag och peppar inför New York tillsammans med Jessi J - Pricetag.. Så jäkla bra låt! Wiihoo vad jag är pepp. Har inte alls varit nervös innan men nu känner jag allt hur resefebern börjar komma smygande. Åker upp till Stockholm i kväll och flyger alltså till New York i morgon förmiddag. Blir en lång nattt, men tar med min minilaptop så ska nog överleva en långsam natt. Kan vara rätt bra att vara vaken det mesta av natten, behöver ju ställa om mig tidsmässigt.

Shit jag kan inte fatta detta! I morgon kommer jag vara i the big, big city tillsammans med två underbara vänner. Life is sweet!!!!!!!!!!!!!!!


Christine, Kristin och jag på utomhusbio i Chania. Snart ser jag dessa två igen, har inte sett dom sedan i december.