2011 - The year that changed everything


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag började plugga på högskola och så reste jag utanför Europa för första gången.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag tror inte det.. ;)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja min barndomskompis Aneta fick en liten John i september.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej och tack och lov för det.
5. Vilka länder besökte du? Grekland (Kreta i januari och juni/juli) Usa (NY i april) Lettland (Riga i juni) Turkiet (Alanya i augusti) och Danmark (Aarhus i december)
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Mindre hjärtesorg tack!
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 6 september kom jag in på sjuksköterskeprogrammet och ett nytt liuv började :)
8. Vad var din största framgång 2011? Att jag äntligen började plugga igen.
9. Största misstaget? Kan inte säga att jag gjort några misstag alla misstag lär man sig av och efter en stund kan man till och med se meningen med dom.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej jag hade nog mina dos förra året, för i år har jag varit riktigt frisk.
11. Bästa köpet? Min iphone
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor och kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja alla roliga resor och upptåg och så att jag kom in i Linköping + att jag nästa termin får byta till Norrköping. Fick även ett lyckrus när jag fick tag på min lägenhet i Norrköping.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? On the floor, Give me everything, Jag kommer, Välkommen in, Coconut tree, What the fuck, We found love, pricetag och SM.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare jag hade mycket motgångar det var först på hösten jag blev gladare igen.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Jag vet inte jag har festat och rest mer än någonsin ;)
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Inget.
18. Blev du kär i år? Jag var redan kär, men fick mitt hjärta krossat och nu i slutet av året verkar det som jag hittat kärleken igen.
19. Favoritprogram på TV? Downton abbey, Pan Am
20. Bästa boken du läste i år? En sorts kärlek och Eat pray love
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Saker till hemmet, fick allt jag hade önskat
22. Något du önskade dig men inte fick? nej
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Vi hade fest hos Jossan och Rickhard och sen gick vi ut ett gäng och dansade, en riktigt bra dag.
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Mycket jeans framförallt shorts och skjortor, mycket ringar och accesoarer + röda läppar.
26. Vad fick dig att må bra? Miljöombyte flyttade till Norrköping och alla underbara vänner som fanns där när saker och ting var svåra.
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha, Vad heter han nu igen som spelar Chuck Bass?
28. Vem saknade du? När jag är i Norrköping saknar jag vänner och familj hemma och i Sthlm sen saknar jag alltid mina vänner som inte bor i Sverige, i början av året saknade jag A.
29. De bästa nya människorna du träffade? Sandra och Helen som jag lärt känna i Norrköping.
30. Planer för 2012? En del resplaner har redan tagit form, att vara i Oskarshamn i sommar och att börja termin 2 och 3 på sjuksköterskeprogrammet och så ska jag fylla 25 år med en brakfest. :)

Mysigaste dagen på året


Jag har äntligen kommit hem till Oskarshamn för att fira jul! Så underbart, njuter av varandra sekund. Sitter just nu i soffan med utsikt över våran fina gran, käkar julgodis och lyssnar på julmusik. Det luktar janssons i hela huset och mamma pysslar i köket, Thomas småretas med mig, vi skrattar och trivs. Mamma och jag smuttar på ett glas rött och Thomas på ett glas whiskey alla är nöjda och glad och senare i kväll ska vi äta tacopaj, ha uppesittarkväll och spela spel. Jul,jul strålande jul <3

God jul allesammans, ta han om varandra och ha en fin uppesittarkväll. Puss

Christmastime
Godmorgon, nu har vi äntligen slutat skolan. I går var tjejerna här på lite julmys, hade julklappstävlingar och drack glögg och julmust. Sandra stannade kvar och blarrade lite extra, så behövligt att få va lite social efter allt plugg.

Om två dagar åker jag hem till älskade Oskarshamn, vad jag längtar! Men först ska jag mysa två dagar med min fina som kommer i dag <3

Måste börja packa snart också, suck hatar att packa.

Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning. Vi hörs från Oskarshamn igen.

Njut nu av dagarna innan jul, dom är ju nästan mysigare än själv julafton speciellt kvällen den 23.e love it.

Puss och Kram