Porslindrömmar


Jag bara älskar det här söta porslinet som bla finna att köpa på Cervera. Har spanat på det många gånger. Därför blev jag eld och lågot när min vän Emilia hade det hemma hos sig.


Tips till mina nära och kära inför framtida födelsedagar och jular ;)

I motgång


Jag hade en tuff kväll i går med jobbiga funderingar och besked om framtiden. Allt är bara kaos. Skypade med Suzi och det kändes lite bättre i alla fall. Hon är nog den enda som kan förstå mig 100 % just nu. Hon gav mig lite hopp och en plan i alla fall. Skypade sedan med A <3

Jobbade nu på förmiddagen och sedan åkte jag till simhallen och simmade mina längder samt badade bastu. Det var underbart skönt och jag rensar huvudet så bra i bassängen. Behövde lite tränings endorfiner för att få upp optimismen igen. I kväll är det dax för jobb igen.

Till några av mina vänner som jag varit dålig att höra av mig till. Jag har det jobbigt nu och det är massa som händer, som jag inte har kontroll över. I bland orkar jag inte att prata och sluter mig i stället i mitt skal. Jag är ledsen för det. Men när jag mår så här orkar jag i bland inte att höra av mig. Jag hoppas jag mår bättre snart igen.

Hoppas ni har en fin söndag i alla fall. Kram