Here comes the floodJag hade en trevlig dag på stan med vännerna, hittade lite smått och gott jag behövde och så fick jag en jätte fin schal av Heddan som försenad födelsedagspresent. Blev jätte glad! Ska visa er en annan dag.

Kvällen har spenderats hemma har lagat mat och sett på Top model, druckit te och slappat. Köpte ju Greys anatomy säsong 5 för några månader sen (har sett den förut men samlar på mina favoritserier) så nu tänkte jag se första avsnittet innan jag går och lägger mig. Känner mig tom och vilsen och när jag har sådana perioder så ser jag ALLTID på One tree hill eller Greys anatomy, dom serierna hjälper mig och så brukar jag alltid hitta ny musik att älska oavsett hur många gånger jag sett dom.

En ledig spenderas på stan


Hejsan på er.. Underbart med ledig dag, humöret är på topp och jag ska försöka att inte grubbla för mycket på våren, fasen vad mycket det händer och vad mycket jag vill göra... Kan man klona sig? Inte? Suck...

Hur eller hur så ska jag snart in till stan för shopping och lunch med Emmelie, Karin, Hedvig och Ida. Glädjer mig!


I dag har jag på mig jeanskjol från lindex, svart topp och min älskade nya lilla väst från HM, smycken från ett smyckesparty jag var på i december.


Mina favoritsmycken köpta av en tjej som heter Anna.

Nallebjörn


Så var jobbhelgen slut och jag med den. Är sjukt trött och tänker gå och lägga mig nu, i morgon blir det sovmorgon. Ska fortsätta i boken om Ingrid Bergman, pausade den när jag stack till Kreta. Tar även med min nallebjörn till sängen. Fick nämligen en av A, jag sprejade den med hans parfym innan jag åkte hem så nu doftar den som Alex <3

Godnatt.