Bilder från första veckan på Kreta


Precis som på många andra bloggar, så har det varit ganska så tyst här också i helgen med anledning av det fruktansvärda som skett i Norge. Det känns konstigt att blogga om ytligheter när våra grannar i Norge upplever en mardröm. Mina tankar har varit med dom hela tiden.

Men i dag känner jag för att lägga upp lite bilder från Kreta, här kommer bilder från första veckan:


Vi bodde i gamla stan och gick i dessa trappor och mysiga små gränder varje dag.


Saknar redan den grekiska maten, här åt vi stiffado på en av våra favoritresturanger. Gott vin har dom också, riktigt husvin i Grekland dricker man i sådan här glas och inte i vinglas ;)


Jag och Sari tredje kvällen


Jag har aldirg varit i vattenlandet som ligger en bit utanför Chania, så en dag åkte jag, Alex och Sari dit. Skitskoj var det, vi hade en helt fantastisk dag med massa roliga minnen. Hann dock inte fota så mycket ;)


Middag med Suzi och Sari på Remezzo. Älskade vänner <3


På söndagen åkte vi till södra Kreta till den lilla staden/byn Souyia tillsammans Alex, Sari,Suzi Fedo, Milo och K. Underbart vatten och fina stränder, att köra genom bergen med bra musik på högsta volym ger sådan frihetskänsla. Vi avslutade dagen med middag hemma hos Katia. Supertrevligt, vad jag saknat dessa dagar och middagar.

Gramvousa/Balos


Vi gjorde några utflykter till lite nya platser på Kreta i år. Bland annat besökt vi Balos och Gramvousa. Två av Kretas mest kända sevärdigheter. Gramvousa är en gammal fästning/slott som ligger högt upp på ett berg med kristallklart vatten runt om och Balos är en ö/halvö? som ligger rätt nära brevid med en underbar strand och lagun.


Båtutflykt
På väg mot toppen.


Uppe!


Gramvousa
Sari och jag


Balos

Sommarspontanitet


Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen med jag har fullt upp med jobb och landa i vardagen. Tar lite tid innan lusten för att blogga kommer tillbaka, i bland funderar jag på att sluta. Men sen samtidigt så tycker jag det är roligt och jag älskar att ha minnen, bilder och inlägg nedskriva, sparade. Att kunna gå tillbaka och se vad man gjorde och tänkte för ett år sen, två år sen. Ni fattar.

I gårkväll så gjorde jag, Ida och Kristin en spontanutgång. Drack lite vin hemma hos Ida och sen blev det lite mera vin, prat och dans på Terassen innan vi avslutade vid två på Åströms. Så idag har man varit lite lagom trött efter att ha jobbat också. Blev inte mycket sömn i natt. Men kvällen var grymt rolig och välbehövlig. Jag behövde ha roligt.

Men nu blir det sängen med en bra bok. Ska somna tidigt och vara utvilad tills i morgonbitti då jobb väntar 7-16 men sedan tar jag helg!

Godnatt.


back to the 80`s? Ida, jag och Kristin i går.