MidsommaraftonJag Midsommar 09

Önskar er en trevlig midsommar med allt som hör till. Jag är på jobbet nu så detta är tidsinställt. Efter jobbet ska jag äta midsommarlunch och njuta ett par timmar med familjen innan det är dax att påbörja resan. Semestern är här!

Puss och Kram

Kvällen innan
Oj vad trött jag är nu! Har sovit dåligt två nätter och sen är det väl lite omedveten nervositet inför resan. Har jobbat till fyra i dag och sen har jag bar varit hemma och styrt med allt samt packat det mesta. Hann även med att springa min runda. Super skönt, kommer nog göra så att jag sover gott i natt. Går bättre och bättre och snart springer jag hela rundan på 4 km, inte illa för en nybörjare! ;)

Har även ätit sushi med familjen. något jag gillar mer och mer. Mamma och brorsan är dock inte så förtjusta i det så dom hade en pizza på reserv..haha!

Nu sitter jag och smuttar på ett glas vin och efter det är slut ska jag sooova! Jobbar 7-13.30 i morgon, sen är det SEMESTER!

I morgon vid den här tiden är jag på en buss till arlanda, om två dagar är jag på ett spahotell i Helsingfors med Sari och om tre dagar är jag i Chania <3

Godnatt!

So mutch to do!


Kom precis hem från jobbet och lite fix på stan. Hann undan regnskuren precis, skönt det kände inte för att blir dränkt i dag igen.

I kväll blir det lite plockande och donande och ska nog även börja packa en del, ska skypa med Sari och planera lite. Shit kan inte tro att det bara är 4 dagar kvar och bara 2 till semestern startar. Ska bli så underbart!

I kväll blir det även en långpromenad med Ida, känner att jag måste träna så mycket jag kan nu innan jag åker. ;)

Nu ska jag göra en pizzaomelett och senare i kväll kör jag jordgubbar med mjölk igen.