Dagen så långt


Hemkommen i från dagens alla fix. Håret blev bra och känns fräscht igen. Har bara toppat och klippt upp det lite. Jag trivs bäst i långt då jag tycker att det ger mest möjligheter att göra något med det. Jag är ingen hårfixare så ett kort hår som du ska styla varje dag är inget för mig. Dessutom har jag en massa virvlar som gör att jag tex inte kan ha lugg. Något jag avskyr, jag gillar nämligen mig själv i lugg. Men det blir helt enkelt inte bra. Det var min hårstatus det.

Nu ska jag ta på mig mysdressen och inte gå ut mer idag. Det regnar och är kallt ute så det känns riktigt skönt med en hemmakväll. Ska värma lite mat och se på Desperate housewife (till min glädje visar dom säsong 6 i repris varje dag vilket jag spelar in, kom ju efter när jag bodde i Grekland).


Köpte på mig schampo och balsam från Maria Nila hos frisssan. Bra grejer!

Nu måste jag käka, har gått hungrig för länge nu vilket resulterade i att jag åt kakor både på jobbet och hos Jossan. Inte okej! Att äta regelbundet är nycklen till att hålla sig i från sötsaker.

Haircut


Hallå torsdag!

Jag har en ledig dag och jag startade den med långpromenad och efter det blev det en god frukost hos pappa. Perfekt start. Nu ska jag göra mig i ordning och sedan sticka in till jobbet en sväng, vi ska lägga schema så jag ska bara kika in en liten stund ska ändå till frisören i samma krokar. Ska bli otroligt skönt med en klippning, mitt hår är riktigt slitet har ju inte klippt mig på fyra månader! Det är inte okej. Men nu får det bli en uppfräshning.

Efter klippning ska jag förbi Jossan och ta en kaffe.

Kram


Jag och mitt superslitna hår..

What if


Nu är jag precis hemkommen i från ett tufft vattengympass. Det var riktigt kul och fakitskt riktigt styrkekrävande eftersom vi använde massor av redskap. Nu ska jag fixa mig en omelett och sedan slappa framför tvn. Off the map börjar på kanal 5 21.55. Gillar den serien mer och mer.

Annars har jag jobbat i dag. Det var 5.e dagen så i morgom + helgen är jag ledig, och på fredag jobbar jag endast 16-21. Skönt med lite glesare schema nu ett tag.

I dag skulle egentligen ha varit min sista dag på jobbet, i helgen var planen att jag skulle åkt till Kreta och starta sommarsäsongen tillsammans med A. Nu är allt förändrat med jag har vant mig vid tanken, så jag överlever och det känns till och med riktgt bra emellan åt.

Trevlig kväll!