Stay


Hade en härligg förmiddag med fina Kristin. så glad att hon är heme igen. Behöver en perosn extra i mitt liv just nu, eftersom jag av någon anledning har en tung period just nu. Något känns inte bra, något ger mig konstant ångest över småsaker. Jag gillar det inte, jag vill sprudla och älska livet! Jag vill vara glad för att det är sommar och för att jag har massa roligt att se fram emot denna sommar. Jag tror ett av mina största problem är att jag har svårt att leva i nuet. Jag planerar och tänker på framtiden för mycket.

Hade som sagt en fin dag i solen på våran altan, med musik, massa prat och sommarnostalgi. Kristin påminner mig om barndomens somrar och sommarlov. :D


Jag och Kristin en solig dag på Kreta.

I morgon blir det jobb igen, men vi ska ha lite poolparty hos chefen på eftermiddagen så det blir en liten annorlunda dag.

Hörs i morgon!

31 Maj


I dag är det strålande solsken och jag ska soola ända fram tills jag börjar jobba vid 13.00. Kristin som är hemma igen från Usa gör mig sällskap.

Rise and Shine

Godmorgon! Ska strax bege mig till jobbet, direkt efter jobbet cyklar jag vidare till farmor för middag med familjen. Hoppas på att denna vecka ska bli bra och mer uppåt.. Men det är jag säker på, på fredag åker vi ju nämligen till Riga!! Wiiiee, det kommer bli spännande!


Om jag ändå fick vakna med honom <3