Danmark i morgon


Sitter hemma och fryser i soffan. Antar att vintern är här nu. Usch på vintern fryser jag konstant, mina fötter är alltid som isbitar. Ska värma upp mig med en kopp te och lite kvalitetstid tillsammans med Emilia. Mys, har skumtomtar och pepparkakor hemma också.

Men först ska jag packa för i morgon efter förmiddagens föreläsning åker jag till Danmark/Århus över helgen för att hälsa på Christine. Ska bli så kul att se henne igen. Får se vad vi hittar på för galenskaper. Jag vet bara att vi ska på julfest på lördagskvällen. Danskt julbord, snaps och fest! Wiiee ska bli kul.


Jag och Christine sommaren 2010 i Chania där vi lärde känna varandra <3


December 2010 när Christine var i Oskarshamn och hälsade på.


April 2011 i NY där vi hälsade på Kristin <3

Om vi inte hörs får ni ha en trevlig helg för det ska jag ha. :D

Ciao
24

Här har det varit lite dålig uppdatering dom sista dagarna. Men har haft fullt upp. Söndagen som för övrigt var min födelsedag (nu är man hela 24 år) var kanon om än lite seg efter lördagen festligheter. Firade med frukost hos mamma och middag med släkten hos pappa. Fick massor av fina presenter bl.a. massa saker till hemmet. Roligt! På kvällen blev det Norrköping igen.

Annars har veckan börjat bra med ett trevligt besök och skola med bästa basgruppen. Dock känner jag mig otroligt stressad. En inre stress. Känns som att hur mycket man än pluggar så räcker det inte och i bland är det så svårt att prioritera just pluggandet.. När man dessutom ska hinna med allt annat så får man nästan panik..Andas.

Men men i morgon blir det med praktiskt igen då vi ska ha Hjärt och lung räddning + anding, blödning och chock övingar.  Sedan blir det lunchmöte med basgruppen om vårat kommande grupparbete.

Längtar tills på torsdag då jag åker till Danmark för att hälsa på Christine. Avkloppling!På Åströms: Jossan, Linda, Aey, Jag och Emmelie.

I lördags hade vi en grymkväll. Fest hos Jossan och Rickard och sedan utgång med gänget. En superbra födelsedag. Tack mina älsklingar i Oskarshamn för en superhelg.. Saknar er redan!


Kvällens godaste var dessa shots som vi drack både på Åströms och hemma hos Jossan. Dock fick dom och em mix av teqila mig att må lite halvdåligt på söndagen ;)

Så nu får vi se vad året som 24 åring har att erbjuda. Året som 23 var minst sagt lärorikt.

Sweet 24 here i come!!!

Lycka


Sist familjen var samlad var i augusti i Turkiet.

Är så lycklig. Är så glad i mina vänner här i Oskarshamn ni är underbara, mina lyckopiller. I går hade vi en rolig spelkväll och så åt vi pizza och skrattade massor. I kväll kör vi igen fast fest med goa drinkar och massa dans. Oh vad kul det ska bli.

Men först ska jag spendera dagen med familjen. Till allas lycka är även Andreas och Ingrid i stan, så hela familjen är samlad den här helgen. I dag blir det även kalas för mig och brorsan. Jag fyller ju år i morgon och brorsan på onsdag.

Har även varit en sväng på jobbet, fikar och kramat om alla. Saknar verkligen mitt jobb och min härliga jobbarkompisar i bland även om jag trivs med att ha börjat plugga.

Dagens svammel, nu ska jag njuta av tiden. Stor kram!