Måndag........
Måndagmorgon jag började veckan med att försova mig, great! Så skippade första föreläsningen den var ändå inte så viktig. Ska börja vid 10.15 i stället. Dricker kaffe och känner verkligen inte för plugg idag, men jag måste. Så får väl sätta fart och klä på mig så att jag inte missar nästa buss också...

Kram!

Superhelg


Då var man tillbaka i Norrköping igen. Hem ljuva hem, lite så faktiskt. Trivs otroligt bra i min lägenhet så det känns riktigt bra att komma innanför dörren och nu väntar en rolig vecka här i norra staden.

Har precis sett min nya favoritserie Pan Am, och nu ska jag bára smörja in mina axlar som värker med något lindrande och sen krypa ner i sängen. Är riktigt trött efter en hektisk dag och en sen natt. I morgon blir det en lååååååång dag. Kommer nog vara i skolan från 8-17,18 någonting och sedan måste jag hem och plugga.. Uuuhh tur att inte resten av veckan blir lika jobbig.

Så innan jag säger godnatt vill jag bara tack vänner och familj för en superbra helg. Den var verkligen fantastisk och jag hann att träffa nästan alla jag ville. Ni är underbara <3 Ses snart!

Och till er andra säger jag godnatt och hoppas på att ni hade en lika fin helg som mig.Saga Betty
I går fyllde min guddotter Saga 2 år... Galet hur fort tiden går, kändes som att hon nyss bara var ett litet knyte. Den ungen ger så mycket glädje och det är en ära att få se henne växa upp, älskar henne så mycket. I dag ska vi på kalas och fira henne med massa paket och pussar. Vi blir ett ganska stort gäng kompisar som ska dit och fira så det ska bli riktigt roligt. Efter kalset åker jag hem till Norrköping igen.

Hoppas ni får en fin söndag! Kramar