Update


Skulle testa blogg.ses nya iphoneapp. Tog en bild skrev ett ganska långa inlägg och så funkade det ändå inte. Besviken! Så nu känner jag inte för att skriva något långt bara för det.. Har pluggat hela kvällen och snart blir det sängen. Ska upp tidigt i morgon med men sen blir det långhelg. Slutar 11.30 i morgon och då tar jag helg. Åker som sagt hem till Oskarshamn torsdag till lördag, det ska bli så kul att träffa alla. <3

Dagen har annars bestått av föreläsningar och en lunch med Helen och Sofie där lunchen självklart var det trevligaste inslaget på dagen. ;) Börjar närma sig eximination på Hälsa etik och lärande nu och jag börjar bli smått nervös.. Men det ska nog gå bra. Hoppas vi.

Testar att mobilblogga i morgon igen. Godnatt.

Sjukhuset


Har haft en skön ledig dag med en lång sovmorgon och sedan en heldag på stan med Emilia. Nu sitter jag och kollar på Sjukhuset. Extra roligt denna säsongen dels för att jag är mer intresserad nu när jag läser till sjuksköterksa och dels för att denna säsongen är inspelad på Linköpings universitetssjukhus. Alltså där jag befinner mig varje dag, vem vet kanske det är där jag kommer jobba en vacker dag? Sjukhuset går måndag till torsdag 19.00 -19.30 på tv3.

Veckans..


Ny vecka! Veckorna springer i väg. Här kommer en liten veckolista.

Start: Startade veckan med en kort dag i skolan, slutade redan vid 11.00 och är ledig i morgon, yeay!

Måste: Klippa mig! Min hårtoppar är så pass slitna att jag tror att dom faller av när som helst och håret är trassligt och glanslöst. I morgon är det jag och Emilia som går till frisören!

Jobbigaste: Måste vara våran etikuppgift.. Vart ska man börja? Etik är ett jobbigt, luddigt men ganska intressant ämne. Jag har en hatkärlek till det.

Vill ha/köpa: Vill köpa en snygg och varm sjal, snygga pennor till skolan, pennfodral en rolig kalender och lite annat smått och gott.

Roligaste: Att åka hem till Oskarshamn torsdag till lördag. Håller på att planera för fullt vad jag ska fylla dagarna med. Familj, vänner, hundpromenader, fika på stan, besöka jobbet, packa flyttkartonger osv.. Jag längtar!

Helgplaner: Oskarshamn blandat med Norrköping! Fredagkvällen ska jag umgås med vänner i Ohamn och på lördagen ska jag ut och käka med pappa och Stefan i Norrköping + träffa vänner här uppe. Vem vet kanske går jag ut?

Påminelse till mig själv: Köpa boken Inledning till etiken, första boken jag tänker köpa till skolan blir denna. Kommer blir ett par omgångar med etik dessa år och denna har många äldre studenter tipsat om.

Har ni några skojiga planer för veckan?