Happy new year!

 
Tittar in och önskar er ett riktigt Gott nytt år! Visst är det härligt med en nystart! Jag hade svårt att somna i går kväll för jag låg och tänkte på saker jag vill förändra med mig själv. Både vad gäller utsidan och insidan. Utsidan har jag redan gått in på men i bland måste man även rannsaka sin insida. Tänker inte gå in mer på det då det är en privat och min egen känsla. Men jag tror vi alla mår bra av att fundera lite kring hur vi behandlar andra, hur vi tar vara på varandra, lever vi i nuet?, tar vi vara på möjligehterna som kommer?, lever vi det liv vi vill leva? och så vidare. Som sagt nu är det en nystart och det finns alltid saker man kan förbättra och jobba på vad det nu än gäller. Även om man kan förändra varje dag såklart.
 
Det nya året ska firas in tillsammans med min älskling, Emmelie, Frank, Lina, Kristoffer, Jennie och Björn uppe hos det sistnämnda paret. Det kommer garanterat bli en trevlig kväll med massa spel, 3-rätters, skratt, prat och god dricka. Är riktigt peppad för detta nyår!
 
Så GOTT NYTT ÅR fina ni!
 
 

Downton Abbey (SPOILER för er som inte sett slutet på säsong 3)

 
Lady Mary och Matthew, säg den lycka som varar för evigt..
 
 I går var det säsongsavlsutning för min favorit Downton Abbey.. Och vilken säsongsavslutning sen, avsnittet var så varmt och roligt ända tills slutet, fan vad jag tjöt. Jag är fortfarande upprörd över att Matthew så tragiskt körde i hjäl sig strax efter att Mary fött dem en son. Det är nog fan det sorgligaste dödsfallet i en series historia enligt mig. Tätt följt av det Lady Sybils otäcka död i barnsäng, i samma säsong av Downton!! Usch så tragiskt varför ska skådespelare få hoppa av serier för?? ;-( En av Downton Abbeys styrkor är att alla karaktärerna (och det är många karaktärer) är så levande och realistiska tycker jag, så det blir extra sorgligt när karaktärer försvinner. Mary och Matthew var mitt favoritpar i serien, så jag ser inte fram emot en säsong utan dom tillsammans.
 
Kanske kan dom två änklingarna på Downton, Tom och Mary finna tröst i varandra?
 

2012 ett lyckligt och lugnt år.

 

Hejdå 2012 välkommen 2013


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Besökte Frankrike, bytte studieort till Norrköping och därmed klass. Gjorde de första praktikerna som sjuksköterskestudent.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nja jag har slutat med nyårslöften.. ;)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja många bekanta och så fick några av min bästa vänner barn. Hedvig och Bill fick en liten Idun i juni, Henke och Karin fick en liten Alice i september.
4. Dog någon som stod dig nära? Min lilla bonusfarmor Essie gick tyvärr bort <3
5. Vilka länder besökte du? Spanien (Gran Canaria), Frankrike (Nice) och Monaco.
6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Resor, sol och värme, det var ju inte direkt någon bra sommar.
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? Hmm fanns inga personliga jättehändelser men trevliga datum var 4/6 när Idun föddes, 23/9 när Alice kom och Jennie och Björn gifte sig den 9/6.
8. Vad var din största framgång 2012? Skolan! Det går faktiskt riktigt bra och är något jag är väldigt stolt över.
9. Största misstaget? Att kugga en tenta 3 gr och bli riskerad att bli spärrad, nu gick det ju bra men den nervositeten och pressen var inte rolig..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nepp har varit frisk som en nötkärna i 1,5 år, peppar peppar!!
11. Bästa köpet? Mina resor
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor och mat ;)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja framgångar i skolan, min underbara pojkvän och alla andra små glädjeämnen. Jennie och Björns giftemål, dom små bebisarna med mera.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Gangmanstyle, We are young, Wild ones.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!! :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest och tränat annars ångrar jag inte så mycket, tagit vara mer på sommaren kanske.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Inget.
18. Blev du kär i år? Jag var redan kär men jag blev deffinitivt mer kär i världens finaste Andreas.
19. Favoritprogram på TV? Downton Abbey
20. Bästa boken du läste i år? Philippa Gregory - Den vita drottningen
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En digitalvåg
22. Något du önskade dig men inte fick? Vet inte?
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Åt en mysig frukost med A, julpyntade och drack champange på kvällen med Emilia. Firade helgen innan med en fest här i Norpan och en dubbel 25 årsfest med Emmlie i Ohamn hade vi en månad innan.
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer pengar ;)
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Enkla ascessoarer, bekvämt och ljust.
26. Vad fick dig att må bra? Kärlek, familj, vänner och lugn och ro.
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Chanum Tatum
28. Vem saknade du? Vännerna och familjen i ohamn, vännerna i sthlm, Andreas, vännerna utomlands, jobbarkompisarna :)
29. De bästa nya människorna du träffade? Klasskompisarna i Norrköping, Andreas familj
30. Planer för 2013? Göra bra i från mig i skolan, resa minst 3 gånger, sommarjobba 4 veckor i Sthlm och 4 i Ohamn. Ska fortsätta med Viktväktarna och nå min målvikt, jag ska nå min målvikt!