SoligtDen här bilden från weheartit är bara så fantastisk på ett enkelt sätt. Värme, lugn och glädje.

Godmorgon soliga onsdag. Våren är verkligen här nu, i dag bjuder Norrköping på 10+ och soool. Ska ta en promenad med Sandra lite senare. Annars har jag mycket måsten att göra i dag. Plugga, tvätta, handla och laga mat. Puuhh. I kväll ska jag där emot koppla bort alla måsten och umgås med Helen. Sweet.

Later.

Veckans..


Start: Helt okej. Det är pms-veckan så då kan man ju vara lite allmänt känslig, grinig och likgiltig sådär. Fast egentligen har jag inget att klaga på och gårdagens gympass gav mig en endorfinkick!

Måste: Min nya dator har anlänt, så måste fixa med den och spara alla mina bilder från denna datorn.

Jobbigaste/Tråkigaste: Så jäkla mycket plugg och tentaångest...

Vill ha/köpa: Inget kul här heller, mycket räkningar har gjort mig till en mycket fattig student den här månaden..Måste ha en ny rouge i alla fall. Fast jag kanske klarar mig utan den egentligen..? ;)

TV: Smash! Oj så bra det va.

Roligaste: Att Kristin kommer på fredagkväll.

Helgplaner: Kristin kommer fredagkväll och stannar tills på söndageftermiddag. Ska bli så kul att henne här. Massa kvalitetstid. Längtar!

Ljust!


image description
Är verkligen nöjd med mitt köksfönster nu. Ljuslykta från Ikea, blomkrukor från Interflora och tygblommor från Chilli. Gardinen fick jag av mormor i julklapp, gillar hissgardiner. :)

Hejsan på er. Jag har haft en lång dag i skolan 10-17 i LInköping vilket innebär att man inte är hemma för ens efter 18.00.. Är lite seg i skallen nu, men föreläsningarna var så intressanta i dag och föreläsarna var bra. Vi hade en om utvecklingspsykologi, en om vardagsinfektioner hos barn och en om hedersrelaterat våld och om rätten till att bestämma över sitt eget liv, den sistnämnda var grym! I morgon har vi självstudier, skönt.

Nu ska jag se Top Model och bara slappa framför tvn med en kopp te.

Hoppas ni haft en bra dag! Kram