Motivation


Hejsan har varit en heldag i skolan i dag då vi har haft föreläsningar i Linköping hela dagen. Riktigt kul att träffa gamla klassen. :)

Har precis ätit en omelett med paprika och tomater, ska strax möta upp Helen och gå en långpromenad, blir skönt efter att suttit still från 8-17. Jag är så jäkla peppad på träning och hälsosam mat nu, älskar när motvationen finns. Den här våren ska jag fan ner till min målvikt! Minst 7 kg ska bort. Så nu kör vi beach 2012..

I går gjorde jag smoothies av banan och mango, riktigt gott blev det. Tycker om att variera frukostfilen lite. Nästa vecka ska jag köpa hem kesella och äta tillsammans med bär.

Näehe promenad, dusch och sedan Top Model Sverige.. Trevlig tisdagkväll önskar jag er.

Ps. Med motivationen till träningen kom också motivationen till pluggandet. Troligtvis för att man blir piggare av rätt mat och motion. Nu jäklar ska jag klara farmakologieximinationen som kommer här näst.

Gran Canaria dag 2


Två dagar i rad nu har ni varit ovanligt mycket besökare men det märks inte på kommentarerna.. ;) Lämna ett litet spår om ni vill. Anyway here we go. Fler bilder från Spanien.


Dag två vi vaknade vid tio ganska bakis, men redo för en ny dag. Vi råkade även få med luvan hem. ;)


Sandra i väntan på soool


Till slut kom den, sooolen :)


Sandra gjorde glädjehopp hela semestern


På kvällen körde jag fläta och fjädrar i öronen.


Entrecot, entrecotn var så sjukt god där nere. Allihopa (utom Sophie som är vegitarian) åt entrecot minst en gång. (Jag, Sandra och Ida åt tre gånger...)


Satte oss på en kareokebar och beställde in en vattenpipa. Sophie.


Rolig kväll som åter igen slutade på ett dansgolv.

Veckans..


Start: Startade med kaffe och mina knäckebröd, dock har jag huvudvärk som jag hoppas ska släppa under dagen.

Måste: Plugga, fortsätta träna och fixa några to dos på stan i Norpan innan helgen.

Jobbigaste: Inget, har en rolig vecka framför mig och jag gillar farmakologin vi läser nu.

Vill ha/köpa: Blommor till mitt köksfönster. Funderar på verkliga eller plast? Har ju en förmåga att ta död på dom mest lättskötta blommorna, så plast kanske vore en ide..

Roligaste: Att det blir en helg i Oskarshamn med massor av roliga planer.

Helgplaner: På torsdageftermiddag åker jag hem till Oskarshamn. Sedan ska jag fylla helgen med fikadejter, tacokväll, födelsedagskalas, mys med familjen och promenader med hunden. Great!