Tentaångest åter igen..

Jag sitter begravd med böckerna och pluggar på den envisa medicintentan. Tentaångesten är skyhög och jag är så jävla rädd för att jag inte ska fixa detta, vad gör jag då liksom, hoppar av helt? Gode gud låt mig fixa detta! 9 dagar kvar...

Sommarlov

 
Godmorgon! I dag är det första dagen på mitt fyra veckor långa sommarlov! Så himla skönt då jag har varit så trött sista veckorna. Ska dock plugga till en omtenta som jag har om 1,5 vecka, men jag slipper passa jobbtider åtminstone. Om en vecka går dessutom flyttlasset mot min nya lägenhet i Norrköping, ska bli roligt att få flytta in.
 
I dag blir det plugg och eventuellt någon spontankaffe med en kompis. Hörs!
 
 
Ps: Visst är det roligt att OS är i gång, svårt att slita sig från tvn faktiskt.
 
 

Ut på sjön!

 
Godmorgon! Jag är lite sliten efter gårkvällen, blev lite mycket rosevin kanske? ;) Hade grillkväll hos Emmelie och Frank ett gäng, mycket mysigt. Sedan blev det hamnfestivalen. Där gjorde dock jag, Lina och Sara missen att åka två karuseller.. As roligt men med lite vin i kroppen blev det inte riktigt lika lyckat.. Fan vad dåligt jag mådde efter det. Blev lite häng i öltälten och sen hemfärd runt 01.00. Men tack godingar för en rolig kväll!
 
Om någon timme ska jag ut med pappa och Stefan på sjön, ska bli underbart. Fint väder i dag igen så blir tredje soldagen, äntligen börjar man får lite färg!
 
I kväll får jag se vad det blir, eventuellt hamnfestivalen med Jeanette, men får se om jag orkar så nämligen jobba vid 7.00 i morgonbitti..
 
Hoppas ni har en fin helg och sommarvecka! Kram