Friday im in love

 
Godmorgon! I dag skiner äntligen solen. Jag är ledig eftersom jag ska jobba i helgen, så jag, Emmelie, Sara och barnen ska åka upp till Karin. Ligga nere vid Fårbosjön, sola, ha picknick och kanske, kanske bada.. Ska bli mysigt. Eventuellt blir det även att jobba lite extra i kväll.
 
I går jobbade jag till halv två och sen blev det fika med mormor på hennes underbara balkong, henne lilla oas. På kvällen var jag hos Emmelie och Saga, blev en promenad och sedan glass med jordgubbar.. Jag lever på jordgubbar just nu som man kan ana av bilderna i bloggen.. ;)
 
 
 
 
 

När solen saknas

 
Kollar in och säger hej! Blev ingen runda på stan i går utan tog det i dag i stället, så nu har jag införskaffat mig ett par riktiga löpardojor från Nike. I morgon ska dom invigas så då kommer en bild på mina nya älsklingar.
 
Blev även en fika på stan med Sara, Emmelie, Karin, Sofia och barn. Mycket trevligt. Nu ska jag äta lunch och vid 16.00 börjar mitt jobbpass.
 
Längtar efter sol och Grekland!! Tänker tillbaks på alla underbara dagar och kvällar i Kastelli 2010.

En mysig helg

 
Godmorgon! Den nya veckan startar med en morgon som skulle kunna vara en höstdag, blåst och regn. Jag är i alla fall fortfarande ledig enda tills i morgon kl 16.00, otroligt skönt!
 
Helgen har varit så mysig, lördagen var jag en aning seg efter en sen midsommarnatt, så kvällen passade sig utmärkt för myskväll med Sara, Emmelie och barnen. Vi gjorde tacotårta (sååå gott), dansade massa midsommardanser runt bordet till barnens (framför allt Sagas) förtjusning och när barnen somnat såg vi en film och skojade med heliumballong tillsammans med Frank som kom hem.
 
I går eftermiddag åkte jag upp till Karin och Henke, drack kaffe, åt glass, gick en promenad och så avslutade vi med en god middag på Åströms, bästa maten i stan! Rolig eftermiddag.
 
I dag ska jag in till stan en sväng med Emmelie, ska köpa nya löparskor då det är min dåliga nuvarande skor och inte konditionen som hindrar mig från att springa långt och utan ansträngning. Frustrerande. Siktar in mig på ett par Nikeskor jag sett i en otroligt snygg färg. Får se vad det blir.
 
Förutom stan blir det lugnt, läsa, kanske se någon film och blir det uppehåll kanske en promenad.
 
Later!