Till Kristin
I dag är det faktiskt ingen vanlig dag för i dag är det Kristins födelsedag, Hurra,hurra, hurra! Vill gratta och tacka min älskade vän som jag känt i 14 år för att hon är en sådan fantastisk vän. Jag vet att hon alltid stället upp till 100%, hon visar alltid att hon uppskattar våran vänksap genom att ringa och finnas där. Hon var den enda vännen som hälsade på mig när jag bodde utomlands hon är också den enda vännen som hälsat på mig i Norrköping,faktiskt två gånger. Jag har insett att sådant betyder så mycket. Att man ger och tar i en vänskap att det inte bara är en person som hela tiden visar att man vill vara vänner. Med Kristin är det både givande och tagande och känslan av att veta att hon uppskattar min vänskap har blivit så viktig för mig då man i bland känner sig lite ensam när man flyttat i från många vänner.

Så grattis älskade vän på din dag, nästa år slår vi i hop våra 25 års dagar/resor och åker till Rom, längtar!

Earth hour och gotländskt


Har ni en bra helg än så länge? Jag är tillbaka i Norrköping igen. Har pluggat klart för kvällen och har nu slagit mig ner i soffan. Har tänt massa ljus och släckt alla lampor, för ni glömmer väl inte Earth Hour mellan 20.30-21-30?

I går hade vi en riktigt trevlig kväll. Andreas familj var jätte härliga och vi var på en gotländsk resturang som hette Gute Lounge och grill. Verkligen ett ställe jag kan rekommendera. Maten var jätte god (Jag åt gott kött,flankstek), inredningen var helt fantastisk med utomhus/terasskänsla och servicen var bra.

Saknar redan min älskling, 10 dagar tills vi ses igen då blir det i Oskarshamn.

Nu ska jag fortsätta mysa, tror jag ska se Slumdog millionarie vid 21.30 på fyran. Har bara sett den en gång och den är ju så bra.

Later!

Start på helgen


image description

Godmorgon freeeeedag! Fredagen till ära åt jag en favorit till frukost, mörkt rostat (lchf-bröd) med avokado. I dag har vi självstudier så ska plugga nu på dagen, för i kväll åker jag upp till Stockholm en sväng. Ska faktiskt få träffa Andreas familj för första gången, lite pirrigt.. Vi ska ut och äta tillsammans på en resturang (A fyllde ju år förra veckan). I morgon bitti åker jag hem igen eftersom jag måste plugga denna helg.

Trevlig helg kära ni.