Hos min kärlek
Hejsan på er! Jag befinner mig just nu i Stockholm hos min kära. Kommer vara här en vecka innan vi tillsammans åker ner till Oskarshamn för att bl.a. gå på bröllop. Gud vad jag längtar tills dess, ska bli galet kul.

Andreas jobbar i dag så jag tentapluggar har ju tenta nästa vecka igen..

Är på så mycket bättre humör nu när jag är hos min älskling, ska bli helt underbart att få vara tillsammans i 1,5 vecka. Lycka. Och bara några få dagar kvar till sommarlov. Nu ska vi bara hoppas att vädret vänder också, så är livet top notch igen!

Nåväl tillbaka till pluggandet. Puss och Kram

Liiiiiite till...


Godmorgon. Det märks att man är inne i en tentaperiod när man vaknar varje morgon med djupa mörka ringar under ögonen och ögon som sedan svider av trötthet hela dagen sedan. Är väl ingen ide att dölja att jag är en bitter och trött bitch just nu.

I dag ska jag hinna och plugga (massor då mycket inte fastnat än), packa för en vecka i Sthlm och åka upp till Norrköping och sova hos Helen. I morgon vid 8.00 är det dax för första tentan.. Jag MÅSTE klara denna i alla fall, då jag är osäker om tiden räcker till för att klara den andra, vill få åtminstone en överstökad.

Ska bli himla härligt att få vara tillsammans med min älskling i 1,5 vecka i alla fall, även om jag måste plugga en hel del.

Nähe nu blir det duschen innan pluggander har precis varit ute på en Powerwalk med Wilma. Kram

Drömma sig bort


Tänk vad härligt att få ta med killen eller tjejgänget ut på en veckas avkopplande semester till någon av dessa mysiga stugor. Försvinna ett tag. Det är något jag ska göra en någon semester, hyra en stuga. Bilder från Weheartit.com

Godmorgon måndag.. Även denna veckan startar med problem då det verkar som min iphone gått sönder allt funkar förutom ringfunktionen.. Så just nu mina nära och kära når ni mig via sms. Jag blir så trött på allt att jag bara vill sätta mig ner och gråta, varenda lite småsak och motgång känns just nu. Jag ORKAR inte, kan inte livet bara sluta jävlas med mig.

Önskar jag kunde glömma alla måsten och åka i väg utomlands eller ut i skogen och slå mig till ro i någon liten stuga och bara läsa böcker eller något.

MEN bara runt en vecka kvar i skolan även om det är tentor som väntar så är det snart slut... Har aldrig längtat efter sommaren så mycket som nu även om jag ska sommarjobba..Men det ska bli en ren och skär avkoppling att få jobba i stället för att plugga.

Nu ska jag göra mig i ordning och slå mig ner i solen med min fysiologiböcker. Två dagar kvar till tentan. Here we go! Sedan blir det även lunchpaus med pappa, farbror och farfar.

PS till mina vänner: Vill någon komma ut till svalliden på en kaffe senare är ni mer än välkomna, jag kommer nämligen ingenstans i dag.