Grattis lillebror!

 
Godmorgon.. Jag vaknade med huvudvärk, hoppas på att det ska gå över snart. Känner mig för övrigt trött och stressad i dag. Behöver inte stressa egentligen. speciellt inte den här helgen.. Men tankarna stressar i väg ändå, stressar även upp mig inför praktiken nästa.. Känns som energin och orken rann av mig efter tentan. Tänker på att även om terminstentan är över, så har vi 12 dagars praktik. 2 tentor och 1 seminarium kvar.. December är ingen bra pluggmånad för mig helt enkelt, var lika trött förra året.
 
Nåja ska försöka piggna till lite och ta tag i den här dagen! Ska fixa några grejer på stan, gå en promenad med vovven, fika med mormor, luncha med pappa och i kväll ska jag på julfest hos Jennie och Björn med härliga kompisgänget! :)
 
Säger även grattis till världens finaste bror som fyller 22 år i dag. <3
 
Hittade denna gamla bild från något kalas.. Här kan vi kanske ha varit 18 och 21 kanske?
 
 
 

Småland!

 
Jag befinner mig just nu i Oskarshamn, kom i går och det är riktigt härligt att vara hemma så här i adventstider. Än så länge har jag lunchat med pappa två dagar i rad, hade en kaffedejt (lekdejt) med Hedvig, Emmelie, Frank och alla barn i går, gått promenad med vovven, pratat strunt med mamma och Thomas, myst på förmiddagen med Karin och Alice och nu bakas det pepparkakor här hemma tillsammans med fina mormor som alltid gör sin egna goda deg (jag har redan ätit så mycket deg att jag har ont i magen).. Jag har det toppen med andra ord!
 
Hörs snart igen. Kram
 
 

25!

 
 
27 november... Min födelsedag! I dag blir man alltså 25 och har hamnat på andra halvan på "20-sträcket".. Den vuxna sidan av sträcket. Det känns faktiskt helt okej. Egentligen känns det som man just fyllde 20 och hade dom 5 roligaste åren av sitt liv framför sig. Nu är dom bakom mig men oj vad roligt jag har haft och jäklar vad jag levt.. Festat, rest, prioriterat vänner, varit fri och galen, bott utomlands, jobbat, pluggat, bott själv.. Jag är så glad att jag har gjort allt det där, så tacksam för alla roliga minnen och stunder på hemmaplan och på bortplan. Så stolt att jag vågat att följa mina drömmar all the way. Det ska jag fortsätta att göra. För nu väntar nya roliga år, wips så är man 30 liksom!.. ;)
 
Dagen har annars varit bra, en ganska vanlig dag, blir väl så när man fyller år mitt i veckan. Åt en god frukost tillsammans med älsklingen, framåt lunch åkte han hem och jag åkte mot Linköping för att hämta ut min e-legitimation som jag måste ha för att läsa och skriva i journaler. I kväll har jag lyssnat på julmusik och julpyntat. Om ett tag kommer Emilia och Linus över vi ska dricka champange och skåla lite.