Vardagslycka

 
Tjolahopp! Jag har varit i skolan och skrivit tenta, kom hem strax innan 10 igen. Kändes bra, men det var två tal som var lite knepiga så nu återstår att se om jag har tänkt rätt!
 
Skönt egentligen att gå upp tidigt, var hemma vid 10 igen som sagt, tog en kaffe och läste lite bloggar. Nu ska jag forsätta plugga hjärtsvikt och klockan är bara 11.00! Kommer hinna med massor i dag. Bra det för morgon eftermiddag åker jag till Stockholm. Har självstudier torsdag, fredag nämligen. Det blir fint det, längtar i hjäl mig efter Andreas. Ska även träffa Kristin och se om jag kanske kan passa på att haffa Ida en dag?
 
Jag har lyckorus i dag, känner mig glad och upprymd trots regnväder. I kväll kommer dessutom Emilia hit. Vi ska se om Småstadsdrottningar på tv3 är något att ha, eftersom våra Hollywoodfruarna är slut. Kanske är bra, vi är ju själva ett par riktiga småstadsdrottningar.. ;)
 
 

Saga

 
Hipp hipp hurra för i dag är det bästa Sagas födelsedag. Lilla skruttan så stor hon blivit. Gudmors gullunge! Kalaset i går var jätte trevligt och Emmelie och Frank hade gjort det så fint, Saga verkade nöjd med presenterna och massa gott till fikat fanns det. Att få några timmar i hop med alla vänner är guld värt. Tack fina ni!
 
Jag kom till Norrköping runt lunch och vid 13 var det dax för basgrupp. Nu har jag precis käkat middag och ska strax sätta mig och plugga, omtenta i läkemedelsberäkning i morgon! Håll tummarna!
 
Vid 21.00 ska jag se dokumentären "När Hiv kom till Sverige" på svt1.
 
Ha en fin kväll.
 

3-års kalas!

 
Godmorgon! Jag har sovit som en stock i natt, att man dessutom fick sova en timme längre var ju inte fel! Så nu är man utvilad inför en fullspäckad med kalas för min lilla guddotter som fyller hela 3 år i morgon! Skruttan. Innan kalaset ska jag bege mig upp till Karin, Henke och lilla Alice.
 
I går hade jag en fin dag. Var på jobbet och åt frukost, sedan in till stan för fika med min fina farmor och bonusfarfar. På eftermiddagen tog jag en långpromenad med Wilma i det vackra höstvädret, hann med att plugga några timmar och sen blev det lördagsmys med familjen. God mat och Så mycket bättre.
 
Kram på er!