Glad

Tittar in och önskar er en trevlig helg. Jag är på väg hem till Oskarshamn för en långhelg. När jag kommer hem ska jag sticka direkt ut till Emmelie där vi har samlat i hop brudarna för en tjejkväll. Oh vad härligt att komma hem!

Förövrigt så har jag haft en toppenvecka på sjukhuset, oh vad skoj det är, fått göra mycket och fått mycket beröm, kul då växer självförtroendet :)

Vi hörs! Kram på er.

Hemlängtan

 
Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och läst lite bloggar. Ska strax kicka i gång dagen, jag går en kväll på sjukhuset idag så börjar 14. Innan dess har jag tänkt att laga mat och packa.. Jag åker nämligen direkt från praktiken i morgon eftermiddag till Oskarshamn. Oh vad jag längtar!!! Är helt övertygad om att det kommer blir en helt fantastisk helg. Båda min bröder + Andreas tjej Ingrid är dessutom hemma, händer inte allt för ofta att alla är hemma samma helg så det kommer bli extra roligt. På måndag ska vi på begravning för vår fina Essie dock.
 
Hoppas ni får en fin dag! Puss och Kram
 
Längtar efter att på mysa med min vovve också, älskade lilla Wilma <3

Ankelboots

 
 
Dessa underbaringar köpte jag för någon vecka sedan på Din Sko för 399 kr. Like them! Behövde att par snyggare skor med lite klack, blir lite festligare så. Ska nog inviga dom i helgen.