Valborg och valborgsminnen

 
Då var det valborg och som vanligt är det skitväder! Brukar aldrig slå fel. Förra året var del väl acceptabelt i alla fall. Minns att jag grillade tillsammans med Sandras familj då. De två åren innan dess var jag utomlands (Kreta + New York). Men de två åren innan dess bodde jag i min lägenhet i Oskarshamn, minns då att det var riktigt jäkla kallt. Vi försökte grilla och spela brännboll men det gick inget vidare minns jag.. Oh vad jag kan sakna tiden i min fina två i Oskarshamn. Det var innan vi i gänget hade studier, barn, ringar på fingret, hus och allt sånt där. I bland kan man sakna all den tid man faktiskt hade för sina vänner, galna fester och upptåg förr. Men det är härliga minnen och fördelen med att ha en blogg är att man lätt kan kolla tillbaka i arkivet och minnas. Livet är fint nu också och varje sak har sin tid. <3
 
Det här året blir Valborg lugn för min del. Jag har massor av plugg jag måste ta tag i både i dag och i morgon så det blir lugnt. Det är som sagt både blåsigt och halvregningt ute så man blir inte direkt sugen på att hitta på något heller. Så i kväll ska jag bara laga något gott, äta lite mörk choklad och se något bra på tvn + serier.
 
Trevlig Valborg på er!
 
Så här ser min valborg ut. Tänkte beta av magsår (ulcus) samt gynekologiska sjukdomar.

Its all about the hair

 
Godmorgon! Måndag och jag har en dag men klipptid och praktisk basgrupp på eftermiddagen. Kul att vara tilllbaka i skolan. Denna veckan har jag som sagt basgrupp i dag + i morgon. Sen är det ju röd dag på onsdag, skönt ju! Torsdag och fredag ska jag ha min fältstudie på operation, jag blev ju sjuk sist. I helgen ska jag äntligen få träffa min prins igen, då ska vi gå på bal! :)
 
Men först klippning .Mitt hår är väldigt slitet nu så ska klippa av 2 cm cirka. Vill ha det ungefär vid nyckelbenen. Tänkte även fixa snedbena eller kanske snedlugg får se vad frissan säger. Ungefär som Sophia Busch på denna bilden nedan tänkte jag mig. Ska även färga håret i veckan då färgen börjar gå ur nu. Tänker köra en sommar som brunett!
 
 

Vinkväll

 
Så här trevligt hade jag i gårkväll när Sandra och Sara kom över och drack vin med mig. Vi satt och pratade (blev mycket bröllopsprat då Sandra gifter sig 27/7, vad vi längtar!) och skrattade många timmar och tjejerna stack hemåt runt 1.00-tiden. Tack för en en trevlig kväll!
 
I dag startade jag morgonen med jordgubbsfrukost, fil tillsammans med jordgubbar namn nam! Ska strax ta tag i den här dagen. Måste plugga massor i dag så dax att sätta i gång.
Hade tänkt att träna bodypump i kväll men det har hänt något med min nacke så vet inte om jag vågar faktiskt.. Gör ont i visa lägen. Tänkte ta en löparrunda i stället hoppas nacken klarar det. Annars får jag gå en långpromenad i stället, kanske varvat med intervalllöpning. Ut och motionera ska jag hur eller hur.
 
Ha en fin dag, vi hörs!