Lördag

 
Godmorgon lördag! Jag har varit "ledig" ganska många dagar nu så jag var helt övertygad om att det var söndag i dag men så var det ju inte. I dag ska jag få en del plugg till basgruppen undanstökat. Den här terminen läser vi om den äldre människan. Riktig intressant och roligt då jag verkligen gillar att jobba med de äldre. Så jag har sett fram emot denna terminen. Förutom plugg ska jag även ta en långpromenad med min klasskompis Sandra runt strömmen.
 
I går lunchade jag med Helen och gulletussan Liv på Solsidan. Hon hade växt en hel del.Första året i ett barns liv är så häftigt. Tänk att de går från att vara små hjälplösa spädbarn till att många gånger kunna gå. Blev även bjuden på hennes namngivningsfest.
 
 
Kvällen blev lugn då jag kände mig yrslig igen... Pratade med Kristin och hon tyckte också det lät som Kristallsjukan.. Bara att vänta ut det och hoppas det släpper hyffsat fort. Det är ju inget farligt iaf. Unnade mig en Solotidning till fredagsmyset. Alltid roligt med höstmode!!
 
 
 

Helg!

 
I dag hade jag en sådan där morgon när det inte hjälper med att man haft sovmorgon, man är lika trött ändå.. Känner mig överkörd av en lastbil typ, har legat konstigt så känner mig mörbultad och har huvudvärk, lägg till en enorm träningsvärk från bodypumpen.. Har dessutom haft lite yrsel i ett dygn, känns bättre i dag men fortfarande lite kvar.. Låter lite som Kristallsjukan i och med att det kommer i lägesändringar och framförallt när jag ligger ner... Går det inte över under helgen får jag väl kontakta vårdcentralen eller egentligen är det ju Öron-näsa-hals som är bäst på yrsel.. Vi hade många yrselutredningar både på KS och under min praktik på mottagningen. Hoppas att det går över och inte är Kristallsjukan.
 
Vid tolv ska jag till campus en sväng. Sälja en bok, hämta ut gamla tentor och leta efter en vetenskaplig artikel till nästa veckas basgrupp.. Efter det ska jag träffa Helen och lilla Liv. :)) Ska bli så kul. Jag längtar efter en promenad och frisk luft i dag. Så vi tar nog en promenad och en lunch i hop. I kväll blir det nog lugnt, är inte på topp som sagt så ska nog bara äta gott, se serier och kanske köpa en veckotidning. Skönt med fredag!!
 
Mitt lilla kök :)

Höstens träningsplaner

 
Godmorgon torsdag! Jag har redan tagit "helg" då vi har självstudier torsdag och fredag, skönt med en kort första vecka. Så i dag står tvätt och städ på schemat. Ska se om tiden räcker till för lite pluggande också annars får jag satsa på det fredag och helgen. Vill få lite ordning här innan så det blir lättare att koncentrera sig på pluggandet.
 
I går kickade jag i gång träningshösten med ett pass zumba, roligt och skönt att vara i gång igen. Mitt mål är att träna 3-4 gånger i veckan samt att röra på mig minst 30 min de dagarna jag inte tränar. Jag har även kört i gång stenhårt med viktväktarna igen. Har gått upp 3 kg över sommaren men de kilona brukar oftast försvinna ganska fort. Som sagt otroligt skönt med rutiner igen det gör det hälsosamma livet mycket lättare!
 
I går innan zumban.. Ska nog unna mig ännu ett linne och ett par nya träningsbyxor till hösten. De höjer motivationen ytterligare. I kväll blir det ett pass med bodypump! Min favorit.