Gott nytt år!!

Tittar in och önskar er ett riktigt Gott nytt år!! Vi ska fira in det nya året tillsammans med Jennie och Björn. Ska bli väldigt trevligt. Em och Frank skulle också varit med men lilla Loke blev tyvärr sjuk. Vi kommer sakna er!

Vi tänker fira in det nya året med en exotisk planka, vin, skumpa, spel och dans. 

I går var det en dag med full fart. En runda på stan för att fixa lite grejer inför nyåret, sedan en trevlig middag på Aidis med pappa och Stefan, sedan hem på kaffe till farmor och Ulf. Sen avslutade vi kvällen tillsammans med Karin och Henke. :) Mysigt och fint hemma hos farmor!


Gott nytt år!!!

2013 var ett underbart men ganska lugnt år. 2014 kommer det hända massa och jag ser fram emot det med spänning :D 

Väntar och längtar!

 
Godmorgon!! I dag är det en väldigt bra dag för i kväll kommer äntligen Andreas hit!! Saknat honom jätte mycket. Han stannar till nyårsdagen. Dock kommer han inte för ens 22.00 i kväll då han jobbar i dag på dagen. Så jag ska underhålla mig själv så länge.
 
Min stliga fästman <3
 
Nu i eftermiddag ska jag, Sara, Emmelie, Lina och Hedvig hem på fika till Jessica. Gamla härliga gymnasiegänget! Alla ungar ska med också så lät bli high life. Sju ungar har dom sammanlagt. Bara jag och Lina som inte skaffat några än.. ;)
 
Älskade guddottern och hennes solstråle tiill lillebror i går. Vilken mysig dag vi hade. Saga fick ett Lottospel med Elsa Beskowfigurer av mig i julklapp. Så det spelade vi flitigt i går. Jag och Emmelie blev nostalgiska av alla figurer. Oh vad jag tyckte om Elsa Beskowsagorna som liten!
 
I kväll ska jag plugga några timmar och så ska jag bjuda mamma och Thomas på kycklingfajitas.
 
Hoppas ni får en underbar dag!
 
 
 

Mellandagarna

 
Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och druckit en stor kopp kaffe. Har fått dille på mackor med julskinka och senap. Äter två varje morgon.. Oh detta bröd alltså, kommer garanterat att ha gått upp efter denna julen men men det är bara att ta nya tag sen i stället. Julen ska man njuta av ;)
 
Jag har annars fullt upp. Många man vill hinna träffa under dessa veckor. Hade väl egentligen inte varit något problem om jag inte hade haftt massor av plugg också.. Omvårdnadsseminarium den 7/1.. Ångest som fasen på det. Så opepp på att plugga just nu. Blir man underkänd är det omexamination vecka 23 som gäller alltså våran examensvecka.!! Vill inte för mitt liv ha kvar detta tills dess. Så måste skärpa till mig och få skiten gjord nu...
 
I går var Emilia här på fika på dagen. Mysigt. Saknar att ha henne i Norrköping så perfekt att hinna ses nu. Blir nog även en tripp till henne och Linus i Växjö på januarilovet.
 
I går kväll åkte jag upp till Karin och Henke. Blev bjuden på god mat och sen spelade Karin och jag bezzerwizzer i 5(!) timmar, snackade strunt, lekte med Alice och åt lite för mycket godis..Åkte hem strax efter midnatt. Supermysig kväll.
 
Nu ska jag plugga några timmar. I eftermiddag ska jag, Emmelie och barnen åka och handla inför nyår. Sen tänkte jag hänga hemma hos dom några timmar. Mysa med Em och leka med barnen <3 I kväll blir det myskväll här hemma med julspecialen av Downton Abbey!