Snart Vfu!

 
Här har det varit två dagar med fullt upp. I dag har jag haft föreläsning på förmiddagen och efter det introduktionsmöte på min kommande Vfu-plats. Det verkar bra, och denna Vfu kommer vi använda pair-learing dvs att vi kommer att gå i par med annan student(klasskompis) och dela på en handledare, men dock fortfarande ha egna patienter. Ska bli roligt och jag känner mig taggad. Har fått våra scheman i dag också, och till min stora glädje börjar jag inte Vfun för ens onsdagen näst nästa vecka, vilket betyder att jag kan åka hem till Oskarshamn fredag-tisdag nästa helg. Kul att få ett par dagar hemma, när man inte varit där på ett bra tag. Vi ska dessutom få prova på att gå två nätter den Vfu-period, känns både jobbigt och roligt. Jag har alltid undvikt att jobba natt i och med att jag är kvällstrött och absolut ingen nattmänniska... Ska bli kul att prova samtidigt som att jag verkligen bävar inför det..
 
Annars längtar jag verkligen efter helgen nu, ska bli så skönt med fredag i morgon! Jossan skulle egentligen kommit hit denna helgen, men hon har åkt på en rejäl influensa så tyvärr fick vi ställa in. Eventuellt kommer Andreas hit fredag-lördag i stället, om han kan fixa någon som jobbar. Hoppas, hade sett fram emot lite besök <3
 
Nu blir det plugg och sen ett pass bodypump!
 

Bokfynd

 
 
Dagens bokreafynd fick bli denna boken. Ett skilsmässodrama som jag har varit sugen på att läsa ett tag. Har hört mycket gott om både boken och författaren. Stod även och kollade på både 50 nyanser av honom och andra delen i Torka aldrig tårar utan handskar.. De var nedsatta lite i pris, men inte så mycket så jag insåg att jag inte hade råd att köpa någon av dom, så denna gången fick studentplånboken styra valet av bok. Näst efter historiska romaner gillar jag relationsdraman mest, så jag tror jag kommer gilla den här boken.
 
Fina samtal från nära och kära har annars satt guldkant på denna dag. Har pratat med både Karin, Emmelie, Jossan och Farmor. Fick lite hemlängtan, men snart blir det en smålandshelg.
 
Nu ska jag vika tvätt, ringa min prins och sen sova! I morgon väntar en heldag med föreläsningar om bl.a leversjukdomar i Linköping och efter det ska jag möta upp Sandra och ta en kaffe. Var så länge sen vi sågs nu.
 
Godnatt kära ni!

Bokrean

 
Godmorgon sunshines! I dag har jag självstudier och det var otroligt skönt med sovmorgon i dag, vart riktigt trött i morse. Jag ska ägna dagen åt plugg, måste bl.a. knåpa i hop min lärandeplan till den kommande praktikplatsen. Har även en dejt med tvättstugan nu vid 12.00.. Solen skiner och egentligen skulle man väl passa på att ta en promenad, men vet inte hur jag ska hinna med det.. I eftermiddag ska jag in till stan en sväng, BOKREAN startar ju i dag! Jag längtar efter att få gå själv i bokhandeln, läsa baksidor, bläddra i böcker och fundera på vilken/vilka jag ska köpa.. Tycker det är så rofyllt att kika i bokhandlar. Ska ni på bokrean?
 
Skulle gärna vilja finna denna bok eller annat av samma författare till ett bra pris..