Sjuk?

Nerbäddad..
 
Hejsan på er. Jag har varit i skolan hela dagen, förberett morgondagens seminarium och så har vi nästan skrivit klart vårat förbättringsarbete. När jag kom hem kraschade jag i sängen. Huvudvärk och nackvärk har smygit sig på under dagen tillsammans med hosta och en aning feber..Funderar på om influensan har kommit i fatt mig? Snuvar dock inget och inget halsont. Mår något bättre nu efter lite sömn och två alvedon. Hoppas på att det vänder. Har som sagt ett obligatoriskt seminarium i morgonförmiddag...
 
I går var var det babylycka i kompisgänget. Emmlie och Frank fick en liten kille och Saga blev storasyster. Tänk att dom kommer ha en liten bebis nästa gång jag kommer och hälsar på. <3 Så skönt att all gick bra och det blev en frisk liten pojk. Grattis fina fina ni.

Grått..?

 
Mitt i veckan, mitt i vintern, mitt i det gråa.. Oh den här tiden på året är absolut inte min favorit. Tristess och trötthet. Våren känns fortfarande ganska långt bort, det är kallt, man är trött på snö, man är trött på slask, trött på vinterjackan osv.. Låter som jag är superdeppig men det är jag inte, bara lite vintertrött.. ;)
 
Jag har sjävlstudier i dag så tänkte räkna lite läkemedel senare. Men innan des blir det ett gympass med Marta och Helen. Har kört mycket gruppträning nu så ska bli skönt att gymma lite! Ska även göra dagen lite roligare genom att laga en favoriträtt: Fetostbiffar. tänkte ha zucchini och abourgine till det.
 
Kram
 
Längtar efter en löptur i vårvädret.

Tisdagen och saknaden

 
Hemma efter en låång dag i skolan.. Dock var det ett trevligt studiebesök på barnmorskemottagingen (blir mer och mer sugen på att bli just barnmorska) och vi hann nästan klart med vårat förbättringsarbete, så i morgon kunde vi ta en dag med självstudier. Blev en liten promenad med Agnes efter skolan och nu har jag landat i soffan. Tror jag ska blunda en stund innan middagen, är trött i dag. Kvällen blir lugn och skön, tänker inte gå utanför dörren mer i dag.
 
Trevlig kväll!
 
Saknar dessa två väldigt mycket <3 <3 A skulle ringa snart så då får jag prata med han i alla fall, även om jag hellre hade velat mysa i hans varma famn i kväll!